Očkování MMR a nemoc následující den/dny. Máte zkušenost?

resare
6. kvě 2023

Dobrý den, prosím je tu někdo jehož dítě mělo očkování a následující den onemocnělo (jakkoliv). Že se prostě potkalo očkování a nemoc... Jak to potom dopadlo s nějakou reakcí na očkování.
Syn včera očkování, byl zdravý, kontrolovala jsem ho týden, protože se toho očkování bojím. Několikrát jsem odkládala. No a dnes dostal antibiotika. Je mi z toho ouzko :( a bojím se

vernerka01
6. kvě 2023

@resare Mali sme to podobne, tiež som MMR očkovanie odkladala, bála sa toho ako čert kríža a zrovna druhý deň po očkovaní vysoké horečky až k 39. Po dvoch dňoch, ako neklesali, sme navštívili pediatra a zrovna nejaká blbá viróza. Antibiotika sme teda nemali, ale ešte pár dní nás to potrápilo. Ďalšie prejavy po očkování sme nemali, žiadne horečky, žiadne pupínky, nič. Takže taká bola naša skúsenosť. Držím palce, nech vás to dlho ne trápi a nech to všetko dobre dopadne...

elodii
6. kvě 2023

Syn u doktorky v čekárně při očkování MMR chytil sedmou nemoc 🤦 byla jsem z toho docela hodně špatná (už takhle jsem se bála reakce) a úplně naštěstí v pohodě 🙏

palja
7. kvě 2023

@resare dcera měla očkování a další den rýma, nachlazení, kašel, bronchitida. Nemoc byla týden, reakce na očkování žádná. Ani po těch 10-14 dnech nic.
Za to starší dcera byla na tohle očkování úplně zdravá i po něm a za 10 dní se celá osypala měla typickou reakci spalničkovou vyrazku.