Ahoj holky mala má obstrukční bronchitidu bere ventolin a ecobec, v úterý nás chce doktor naockovat hexou druhou.. co myslíte? Mužů ji nechat.
@rezena12 Jestli má zánět, na který bude měsíc brát léky, tak těžko bude v úterý ok. Já bych očkovat nenechala. Teď má navíc oslabenou imunitu a zrovna je sezóna respiračních nemocí, všude samá chřipka, covid… Mám dítě, které mělo obstrukční bronchitidu opakovaně, jednou to skončilo hospitalizací, tak vím, co to je a jak dlouho trvá se z toho dostat. Ne, fakt bych na tvém místě teď očkovat nenechala.
Já bych očkování posunula, proč spěchat a riskovat komplikace?
Tady je zase spousta odborníků... Proč nedůvěřujete svému lékaři?
@rezena12 my jsme odkládali několikrát a i doktorka nechtěla očkovat, pokud dítě nebylo 100% v pořádku
@atomix protoze vim o lekarce, ktera byla schopna nutit do ockovani i kdyz melo dite teplotu, protoze mela zrovna pocit, ze uz to odlozili (proste byla casteji nemocna, no...) a uz ji proste nejak "nezapadla" nebo ja nevim. Nikdy bych nezpochybnovala usudek lekare, kdyby mi lekari nedali duvod pristupovat ke vsemu v ramci hesla "duveruj ale proveruj".
Dvakrát jsem odkládala očkování kvůli obyčejnému nachlazení a doktorka se mnou naprosto souhlasila. Pokud není zdravá, tak ji žádný zodpovědný lékař očkovat nebude, protože si nevezme na triko zbytečné nežádoucí účinky a komplikace.
@martt přesně - jsou dobří doktoři a jsou špatní doktoři a já nebudu apriori někomu absolutně věřit, protože doktor. Jsou doktoři, kterým věřím a snažím se, abych měla jen takové doktory - ale to jsou doktoři, kteří si moji důvěru získali, i třeba tím, že se mnou komunikují, vysvětlují a nemají problém s tím, když se ptám nebo mám názor.
@atomix
@rezena12 Naše doktorka by dítě s btonchitidou neočkovala.