Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás nemá taky špatnou zkušenost jako já. Nechala jsem 15-ti měsíčního syna očkovat (spalničky, zarděnky, neštovice) v domnění, že je zdravý. Večer už měl horečky a a tak jsem myslela, že je to klasická reakce na očkování. Ráno se přidaly hrozné průjmy a když jsem pak volala doktorce, tak mi řekla, že to nemůže být z očkování, že to přijde až 7-12. den po očkování, že je malý nemocný. Bohužel se to potvrdilo a malému po týdnu horeček, průjmů a krve ve stolici potvrdili onemocnění campylobacterem (je to podobné onemocnění jako salmonela, z těla se to vylučuje i několik měsíců).
Horeček jsme se na dva dny zbavili a začala další vlna pravděpodobně ty zmíněné reakce na očkování, má k tomu i lehkou vyrážku..
Máte prosím někdo podobnou zkušenost? Že vám propukla nemoc těsně po očkování, takže jste očkovali nemocné dítě, aniž byste to věděly?
Jaké můžou nastat další komplikace? Bude to očkování vůbec účinné, když má v sobě tak velkou infekci.
Předem děkuji za vaše příspěvky..
U jednech znamych mela holcicka hexu a do par hodin se rozjela salmonela, mela 7m. Nasledky jsou bohuzel nezvratne. Pevne verim,ze je vase dite starsi a vse bude ok!