holky potřebuji poradit. Ve čtvrtek dostala naše nejmladší (15 měsíců) poslední hexa vakcínu. Vždy po očkování dávám 10 dní homeopatika (thuya ráno a Phosphorus večer. Očkujeme 2+1, první očkování bylo v 7. měsíci. Před očkováním byla zdravá, ani doma nebyl nikdo viditelně nemocný. Ze čtvrtka na pátek začala v noci zvracet a zvracela skoro celý den, jeli jsme k doktorce, dostala na zvracení injekci, která moc nepomohla. Já tu stejnou infekci s podobným průběhem dostala hned v pátek dopoledne a nejstarší dcera prozvracela celou neděli. Zvracení a následný průjem nebyl tedy reakcí na očkování. Nebo jen reakcí na očkování. Dnes je to 6. den po očkování a malá je nápadně vzteklá, nevrlá a nejaději by byla jen na prsu, i když nepije a jen dudlá. Zdá se mi že ji bolí hlava a před hodinou, než odpadla, i zkoušela tlouci hlavou o zem. Hodně brečí nebo spíš řve, ale né v kuse, ale dá se říct, že často, jak to není podle ní, tak řve a řve, pak se uklidní chvíli se zdá v normě, ale pak zase, pomůže jen prso. Mám strach, už raději už nechci nic číst o vedlejších účincích... Jak ji můžu pomoct a co mám dělat...
Mým předtím zdravým a větším dětem se energie po ošklivé střevní viroze vrací také někdy klidně týden... A to ne v kombinaci s očkováním, ale v běžné situaci.
Myslim, ze ji je proste blbe, slaba, malatna, nema na nic chut a neumi se s tim vyporadat. Za par dni bude fit, nebojte!
Jestli hned ze Čt na Pá blinkala, tak už v sobě měla bacil virozy a holt se to tělo regeneruje hůře... Co vím z vlastní zkušenosti, tak střevní virozy dokážou opravdu hodně potrápit (i dospělé, že), natož dítě, které je ten den očkované... Nepřičítala bych to očkování, ale spíš té viroze v kombinaci s očkováním, prostě se vzpamatovává déle...
A jestli jste to chytl někdo další, tak to viróza byla.