Obrovský hemangiom na kritickém místě - léčba léky

vero987nika
28. čer 2021

Ahoj, chci se zeptat, zda se tu najde někdo, kdo byl díky problémovému hemangiomu kandidát na léčbu, myslím že se lék jmenuje propranolol. Vím že jsou hemangiomy časté a obvykle se nechávají ať zmizí samy, ale u nás je to bohužel extrém a na nebezpečném místě, proto nás lékaři posílají do hradecké nemocnice kde budeme řešit co dál. Podle lékařů v porodnici i naši dětské dr nás budou léčit právě tímto lékem. Do Hradce jedeme 2.7. což je brzy, ale znáte to, člověk má pocit že se do té doby snad zblázní... proto budu ráda za každou maminku která si tím prošla a řekla by mi co a jak probíhalo. Drobečkovi je dnes 10 dní.

irmamala
28. čer 2021

Léčili jsme dceru v 6 měs, měla také obrovský na rtech. Lék snášela dobře, hemangiom začal rychle ustupovat. Brali jsme asi rok, pak už jsme do to ní nechtěli cpát. Ten úspěch byl obrovský, bohužel jí zůstal i po vstřebání hemangiomu lehce zdeformovaný ret. Ale to už se dá řešit plastikou, až bude starší.

somalicats
28. čer 2021

Čtvrtá dcera měla, propranolol dostávala cca 3/4 roku. Léčba v pohodě, snášela to dobře.

vero987nika
autor
28. čer 2021

@irmamala byla by jsi ochotna sdílet fotku před a po ? Stačí samotná pusinka 🙏

michelle_01
28. čer 2021

Doporucim ti spis fb skupinku Hemangiom nebo Deticky s flickem, tam je podstatne vice deticek, fotek a zkusenosti. Muj maly ma jen 1cm x 1cm ve vlaskach. Drzim pesticky, kazdopadne zadny strach, lecba zabira hezky 😉

vero987nika
autor
28. čer 2021

@michelle_01 moc děkuji, úžasná skupina 🙏

fyii
28. čer 2021

@vero987nika ahoj neboj to bude dobry. Zkusenost s timto nemam, ale neni to neobvykle a hlavne je to lecitelne. Moje mala se narodila s osklivou skrytou vrozenou vadou, chapu te, ze je to obrovsky sok, je to videt.. a zname jak lidi dokazi neomalene reagovat. Drzim ti palce, v Hradci budete v dobrych rukach, my musime do Motola, ale je to lecitelne a to je hlavni. Uzivej si miminka i tak je krasne a je vase.