Muj syn ma kasel uz cca. 2 tydny ale je jednou nekdy 2x denne... kdyz jsme byli na kontrole pred tydnem rikala dr. Ze nic na pruduskach neslysi.. co by to tedy moohlo byt? Jinak je klidnej nic ho netrapi proste sem tam zakasle... nekdy casteji nekdy jednou na den.. d. Rikala pokud bude kaslat mam s nim zajit na kontrolu jenomze jit cekat do lekarny kde sedi nemocne deti se mi nezda jako dobry napad...
A nekašle vždy chvilku po jídle?
může to být klidně i zaskočená slina nebo vlas, malé děti to tak mají. něco je dusí, tak se toho snaží zbavit. Když přijdete k lékaři a zaklepete na sestru a řeknete, že máte novorozence, tak vás vezme přednostně.
@lucieandrlova
@kommarova on zakasle treba vecer pri spani nebo kdyz breci.. no je to mozny ale ze by mu porad neco zaskocilo.. no jinak je klidnej hezky spinka nic ho netrapi...
Miminka kychaji hodné často, když je rozbalis s pleny, když na ne svítí sluníčko..i jen tak..
když kýchá a kašle, tak je to mlíko, které se mu dostává do nosíku -je to fakt normální. A pokud spí klidně a kašel ho nebudí, tak to bude opravdu jen to zaskočení. Mám dvě děti, dělaly(jí) to obě.
za poslech nic nedáte. Já si ale myslím, že můžete být klidná, dcery taky hrozně slintaly(tá) a pak jim ty bublinky zaskočí a z toho kašlou. Tak hodně štěstí
Zkus zvlhcit vzduch, mokrou pálenou pres postylku, susak, topení..hodné vetrat..a starou Banskou radu, pod postylku /nebo postel, kde spi/ rozkrojenou cibuli..