Dcera (6 měsíců) špatně nabírá na váze a dostala předepsaná pitíčka nutricia infatrini. Napíšete mi, prosím,Vaše zkušenosti s tímto nutridrinkem pro miminka. Hlavně, jestli vám to pomohlo k chuti k jídlu a jestli začaly Vaše děti potom přibírat na váze. Děkuji!
No dcera hlavne jde s vahou dolu, takze dr. ani tak neresi kolik vazi, ale ze nepribira a hubne. U nas je to spojene i s nechutenstvim mleka (materskeho i UM). Prikrmy ji normalne, ale maličko. Ji s chuti, ale vic, jak 100 ml nesni, pak to jde vsechno ven...Dnes jsme jeste byly odevzdat moc a na krvi. A jeste nas nejspis ceka gastro...Jinak je to zivous, takze se hned vycerpa, jak malo ji a hned chce spinkat...Tak ji zkusime nejak podporit chut k jidlu a hlavne znovu nastartovat metabolismus.
Ahoj, my jsme na infantrini plně a jsem ráda, ze něco takového na trhu existuje. Jinak bychom museli nechat zavést sondicku na výživu. Mám nedonosene miminko, korigovane tři měsíce a každé jídlo je pro ni i pro me stresující, sní jen 50 ml , trvá ji to ca 30 až 40 minut. Kdyby nebylo infantrini, tak by mi vůbec nepribyvala na váze. Jak to u vás vypadá teď? Ja čekám na leden, až budeme moct zkusit prikrmy, malá má mnohem 3,6 kg!
Ahoj, Honzík od 7.m. přibíral 100g za měsíc, příkrmy baštil s chutí, ale málo. Vytahoval se do délky, ale začal byt slabé vyžlátko. V 7.m. se sám odstavil od kojení, Um vypil za den tak max 120ml, mléčné věci odmítal.
Doktorka nám v 10.m. doporučila zkusit infatrini. Samotné to nechtěl, ale používala jsem to tak 2-3x za týden místo smetany do omáček (koprovka, svíčková, kuře na paprice-s málo paprikou...) a brambor.kaše a to mu jelo.
V těch 10.m. nám doktorka doporučila začít už i s knedlíkem. Takže nevím jestli knedlíky nebo omáčky s infatriny pomohly k nabírání 250g a víc za měsíc...
Pozor při vaření se infatriny rádo připaluje, musí se opatrně a dát až nakonec...
kolik vazi ted a kolik mela pri narozeni?vim,ze sestra to resila,protoze to taky meli napsane a nakonec nedala,protoze to vyhodnotila jako sragoru 🙂 ,moc bilkovin,strasny slozeni,...ale ona je dost biomatka.jeste vetsi,nez ja.kazdopadne synovec i v sesti letech je stale hodne hubeny,ale vyskove v norme