Nosní mandle. Máte zkušenost s trháním? Kde mohu být s dítětem hospitalizovaná?

hanka_12345
16. dub 2021

Dobrý den,
někdo zkušenost s trháním mandlí a hospitalizace v nemocnici?
Někde lifrují hned domů což moc nechci. Kde mohu být s dítětem hospitalizovaná?
oblast Morava

te_reza
16. dub 2021

My byly v Jičíně, ráno příchod, večer odchod. Taky jsem z toho nebyla odvařená, ale dobrý.

lidija1234
16. dub 2021

Ahoj, ja jeden den přišla, druhý den šla na zákrok a další den mě ráno propustili asi záleží jak kde 🙂

colis
16. dub 2021

My jsme byli v Kroměříži. Ráno nástup, za chvíli na sál, pak celý den a noc pod dohledem. Ráno odchod domů.

fouskovi
16. dub 2021

Havlíčkův Brod jeden den nástup druhý den zákrok a třetí den pokud nejsou komplikace domů

bervidova
16. dub 2021

Hradec Králové -jeden den odpoledne nástup, další zákrok, třetí den (po vizitě) domů

madamas
16. dub 2021

Kyjov - první den dopoledne nástup kolečko audiometrie, vyšetření, pohovor s anesteziologem. Druhý den ráno zákrok, půl dne monitoring, po zbytek dne na nás chodil lékař několikrát nahlédnout. Třetí den po vizitě domů.

janule1940
16. dub 2021

@hanka_12345 velmi vstřícné detske oddělení je v Havířově.jinak být s ditetem nepřetržitě celou dobu mate právo kdekoliv,jste jeho zákonný zástupce,bez vás muze nemocnice konat jen zivot zachranujici úkony,s ostatním musíte souhlasit.jenze ne všechny nemocnice se chovají v souladu s mezinárodní úmluvou o právech ditete.takze si najdete nemocnici,která je přirozeně vstřícná k přítomnosti rodiče.Havířov to splňuje.je tam primářem MUDr.hynrk cannibal,kouknete třeba na jeho FB,z toho muzete usoudit,ze Havířovska nemocnice bere rodiče jako partnera a nezbytnou součást léčby ditete.js bych jinam nesla...

janule1940
16. dub 2021

@hanka_12345 tady rozhovor s primářem,jak to v Havířově chodí: https://www.respekt.cz/rozhovor/kdyz-male-dite-...

calvac
16. dub 2021

@hanka_12345 Ostrava Fifejdy - správně ráno berou a večer propouštějí, ale tenkrát měli dost místa, tak manžel za sebe zaplatil jednu noc a syna pustili druhý den dopoledne. Doktor říkal, že je to rozumné. Kdyby syn začal krvácet, což bývá po vytržení mandlí masivní (říkal lékař), tak bychom nemuseli stihnou dojet.

zmrzlinka
16. dub 2021

My jsme se synem lezeli v Plzni.Jeden nás přijali,druhý den byl výkon a třetí den domů

andelka
17. dub 2021

Já jsem byla se synem před 5 lety, bylo mu necelých 6 let. V Ostravě Fifejdách. Super přístup. Den před anesteziologické vyšetření, ráno nástup, dopoledne zákrok, syn šel první hned v 8h, první kontrola ve 12h, dostal napít a trochu najíst, druhá kontrola ve 14h, a když ok, tak domů. Dopoledne po probrání vůbec nespal, koukal se na pohádky, hráli jsme si, četla jsem mu..celou dobu tam byla sestra s dětského, měla vozík s hračkami, hrami, DVD..mně dali oběd, všechno bezva. Po 16h jsme dorazili domů a usnul a spal až do rána. Za 3 dny kontrola a druhá myslím po týdnu.

herminka
17. dub 2021

Nový Jičín, hospitalizace 2 noci, to mi přišlo až zbytečné. Jeden den dopoledne příjem a nějaká vyšetření, další den ráno výkon a až třetí den dopoledne propuštění.
Je to 3 roky, synovi tehdy bylo necelých 5 let a byla jsem hospitalizovaná s ním.