Zdravím zeny chci se zeptat jestli má někdo zkušenost s nočním ublinknutim...syn se před hodinkou pozvracel ze spánku ne ze by spal dal vzbudilo ho to začal brečet večer hlídala babička a neuslo mi ze se ladovali perniky ale podle obalu co jsem zahlédla toho nesnedl moc ale ve zvratkach byl samy perník a podle čichu už byl traveny žaludkem.malý spí od večera na brichu je možné že se přejedl a až teď nad ránem to vyšlo ven?nebo si chtěl jen odrihnout ale tím ze spal na brichu tak se to vytlacilo ven vím jen ze mě vzbudil zvuk jakoby to šlo ven samo a nebylo toho moc... Teď nevím jestli s ním jít k doktorce...hned po tom co jsem ho umyla tak usnul... Dekuji za zkušenosti rady...
Jj dala by mi jen letáček a smectu... Teď zvracel taky a nechce jist takže papa rohlík a čaj...asi viróza 😔
No zvracel jen včera ráno a to jenom tak deci vody pak celý den klid snědl asi tři talíře vývaru dneska ráno po probuzení už měl hlad a řekl si co chce snídat takže zase normálně jedl po poledním spánku se vzbudil a zase nechce pít ani nic jist je nevrly roztekany zamamrany celkově je nějaký divný vždycky si hrál i sám ze ho nebylo slyšet ani vidět teď porad postává přemýšlí dívá se nic se mu nelíbí nemá někdo zkušenost co to může být?
@valkyra222 vypada to na klasickou zaludecni virozu. Ja to resim tak, ze dceri ten den davam jen suche rohliky a caj a druhy den uz je to vetsinou lepsi a to uz uvarim treba ryzi s mrkvi. Na normalni jidlo najedu (samozrejme podle stavu) az treti den. K doktroce bych s ni sla, az kdyby nepila a zvracela porad.
Nase pediatra vzdycky tvrdi, ze tim, ze dite zvraci, tak se od neceho cisti. Nejlepsi je nechat poradne vyzvracet, necpat hned nejake leky a nasadit dietu.
@valkyra222 nemám priamu skúsenosť, ale podľa popisu by som nasadila "diétu" ale k dr.nesla.... Veď čo by ona s ním?