Noční pocení u syna. Uklidníte mě?

8. pro 2024

Ahoj, mam 7leteho syna a ten se zacal potit kdyz spi. Vzdycky na nej sahnu a celo, krk, hrud vzdycky mokry. Na internetu jsem nasla co jinyho nez sami horory 😭 obednala sem syna na krevni obraz a na to jde az ve stredu. Muzete me nekdo uklidnit ? Nevydrzim to do vysledku. Jsem hrozne uzkostna co se tyce deti 😭

martulka88
9. pro 2024

Já nevim, ale přijde mi pocení zcela normální, kor v době, kdy se topí a nebo v létě. Syn se potí jak kdy a nenapadlo mě to tedy řešit. A to nejsem nijak laxní rodič ani já, ani manžel. A pokud trpíš úzkostmi kvůli zdraví dětem a neoprávněně, asi bych zvažovala terapii.

jaja01k
9. pro 2024

Můj 9letý se taky strašně potí, když spí, je úplně mokrý. Ale on to tak má od miminka, to jsem kolikrát nepoznala, jestli je zpocený nebo protekla plenka 😀

1pomnenka
9. pro 2024

Vůbec bych to neřešila, synovi se tak potí nohy, že nemůže nosit bačkory, pouze sandále. Někdo se nadměrně potí, jiný vůbec.

panihk
9. pro 2024

Potil se vždycky víc? Jak moc, je podle tebe moc? Náš malej propotil můj polštář durch během hodinového spánku. A ano, u něj to byla nakonec vážná diagnóza. Ale takový pocení jsem nikdy jindy v životě neviděla a nezažila u nikoho. To bylo fakt jak vylejt kýbl do postele.

nevimjak_
10. pro 2024

Male deti se casto poti a nema to zadny vyznam muj bratranec se poti celou dobu od 5 let kluci to takhle vetsinou maji bud to neco znamenat bude a nebo nic ja si uprimne myslim ze nic a byla bych v klidu

miryp
10. pro 2024

Trávení má ok, žádné reakce na potraviny jsi nezaznamenala? Syn se v noci více potí a souvisí to u něj s histaminovou intolerancí.