Noční bolest břicha u 6leté. Máte zkušenost?

klarak12
17. bře 2023

Dobrý den, nesetkal se někdo pouze s noční bolestí břicha u dětí? Dcera 6 let, prvně to měla v lednu šílené bolesti břicha, které ji budily ze spaní, teplota, 1 x zvracení, kdy jsme skončili i na pohotovosti a na nic se nepřišlo. Teď to má druhý den, že neví jak s bolestí spát, akorát bez teplot, 1× průjem a zvracení a tuto noc zase naříkala a brečela že ji to bolí v podbřišku. Přes den bez bolesti stěžuje si jen v noci. Nemá někdo zkušenost? Už nevím co s ní. Děkuji

1pomnenka
17. bře 2023

Výtěr na přítomnost campylobacterie jí dělali? Přes den jsem normálně fungovala, v noci na zvracení a bolesti břicha. Teplotu jsem neměla, ale v noci jsem se potila jako kůň. Držela jsem dietu, ale bolesti přešly až za měsíc.

keysi90
17. bře 2023

Nechala bych udělat stery z konečníku a ještě dát stolici na rozbor zda tam není nějaký parazit.

klarak12
autor
17. bře 2023

@1pomnenka dělali ji utz tak se v pondělí budu muset zeptat, děkuji

klarak12
autor
17. bře 2023

@keysi90 Ok po víkendu zkusím uhánět doktorku, děkuji

pinkyy
17. bře 2023

My toto resili pred vanoci, behem jednoho tydne jsme byli na pohotovosti 3x. Poprve nam rekli, ze ma roupy, dostala odcervovak, ale bolesti neustupovali a me to bylo i divny, ptze v zadku se nikdy neskrabala ani nikdy nic tomu nenasvedcovalo a pak nam 2x rekli, ze to jsou prdy. Nakonec to za tyden prestalo a do ted nevime, kde byla pravda, ale obcas ten stav zase ma, ale uz jen treba na jeden den a ne celej tyden

zelenaesmolda
17. bře 2023

@pinkyy
tak zarazene vetry to byt mohly.me kdyz to chytne tak se nemuzu ani narovnat od bolesti.super je na tohle espumisan,zabere do par minut.

evik19
17. bře 2023

U nás se byl několika podobných epizodách zjištěn zánět slepého střeva. Když šel ven, tak tyhle opakující se potíže přestaly. U slepáku nebývá teplota, ale bolest v podbřišku, zvracení i průjem ano.