Nevíte prosím někdo, co je to za vyrážku?

syfonka
30. srp 2019

Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost, co by to mohlo být za vyrážku? Syn 1,5 ji má asi týden a pomalu se mu to rozlézá, nejprve se udělalo pár pupíků v loketní jamce, kde je teď shluk menších a po těle jich má jen pár, ale větších pupenů, nesvědí ho to a má to malou tečku na vrcholu pupíku, nejsou vodnaté. Dithiaden, fenistil bez reakce, mažu sensiderm pantenem, taky nic, odvar z černého čaje, heřmánku a řapíku taky nic, sudokrem taky žádné zlepšení. Budu ráda za každou radu. uvidím...Předem d

denca033
30. srp 2019

@syfonka tak to je těžký takhle přes fotku. Asi bych radši zajela na kožní pohotovost nebo tak. Tady vám to s přesností asi nikdo neřekne.

luciebelohradska31
30. srp 2019

To vypadá jako nějaká alergie na jídlo taky to někdy mám takhle

syrinxka
30. srp 2019

@syfonka taky mi to přijde jako nějaká alergie z jídla, prášku na prani apd. Neco podobného měl maly teď ve vedrech když jsem ho namazala přípravkem na opalování a pak se spotil. Během pár dní to ale hned zmizelo.

priefi
30. srp 2019

To vypada na alergickou vyrazku, co jedl posl. 48h?

te_reza
30. srp 2019

Holka to má pořád a je alergik

syfonka
autor
31. srp 2019

Mě to přišlo jako opruzeniny, zítra zkusím všechno vyprat v Lavele, ale bydlíme v Poličce a měli jsme tu ve vodě fekálie, teď je voda nadměrně chlotovaná, tak nevím, ale zase ho to nesvědí, alergie většinou svědí ne?

eva118
31. srp 2019

Syn známých má toto z trávy- kontaktní alergie na určitou travinu. Vyskočí mu to během pár minut.