Nevím zda mám dávát synovi nějaké vitaminy na posílení imunity. Před 14 dny byl syn nemocný měl virozu a teď máme antibiotika. Od začátku roku je to již po čtvrté co je nemocný. Ovoce moc nejí jen banan nebo jablko sní. A tak nevím jestli mu mám koupit na tu imunitu nějaké vitaminy aby se mu posilnila. S doktorkou se chci domluvit zda by mu neudělala testy na imunitu. Jinak už nevím proč je každou chvíli takhle nemocný.
Zeleninu ji ale ne sirovou jen tepelně upravenou a probiotika ješte bere z minulé nemoci.
Máme podobný problém. Od té doby, co nastoupil syn do školky, tak neustále marodil. takže od září tam byl doteď dohromady tak max dva měsíce a to rozhodně ne v kuse. Teď ho mám doma a drží se. Zeleninu mi taky nejí, ovoce trošku. Dávám mu vit C a Imunoglukan ( dávala jsem i když chodil do školky, nevím nevím, jestli to mělo nějaký efekt teda )...Býval teda nemocný i když do školky ještě nechodil, to nám dr dělala test na z krve na železo- toho měl hraniční množství, tak jsme brali železo a pak to bylo ok...Jinak dlle mě tím nic nezkazíš, když mu něco přišupneš
Mladší dcera byla dost nemocná v prvním roce, ač do 21 měsíců kojená. Když jí rostly zuby, tak nejedla skoro nic... natož ovoce nebo zeleninu. Teď jsem jí od podzimu dávala Imunoglukan a byla zdravá 😉. Během jarních prázdnin jsem ho už nedala a teď se druhý týden potýkáme s obtížemi horních cest dýchacích 😅 .
Jsem s doktorkou domluvena, že mu vezme krev a pošle na imunilogii.
protože to patří k věku, v mladším předškolním věku, když přijde do kontaktu s kolektivem, děti prodělávají soustu nemocí, prakticky 1.školkový rok bývá z poloviny promaroděný - dítěti se tím ovšem posiluje imunita, tělo se naučí s nemocemi bojovat..k antibiotikům určitě probiotika na zdravé fungování střev, a z vitamínu Céčko..zeleninu jí? je tam vitamínů stejně, nebo víc jako v ovoci..