Ahoj mamci, potrebuju poradit...mala je neustale zahlena...jsou nam 3 mesime..vzdycky prelecime sirupem a kapickami a za par dni zase :-/ bydlime v prizemi v cihlovem dome a mame doma celkem vlhko muze to byt tim? Mam pohlcovac vlhkosti, pravidelne vetram..mate nekdo zkusenost?
Mam klasickou odsavacku a ani to se ji nelibi neumim si predstavit ze bych ji odsavala vysavacem ☹ kazdopadne na to doktorku znovu upozornim a treba nas take posle na nejake testy protoze je mi ji chudinky lito jak furt chrci ☹
Taky jsem se bála odsávačky na vysavač, ale teď uznávám, že to bylo zbytečné. Malá (5 měsíců) si na to dokonce i zvykla a nepláče. 🙂
Taky ji hodně trápila rýma, zhruba měsíc. Nám pomohla mořská voda a min. 2krát denně odsávat.
Tak to asi taky prubnu jestli se to nezlepsi tedy...ted je to zase chvilku lepsi tak uvidime 🙂
Kupte si Libenar nebo Sterimar a pravidelně preventivně stříkejte do nosní dirky nám to pomohlo
Pokud kojis, tak zkus pit caj z lotusoveho korenu, ten odhlenuje
Vincentku jsme taky zkoušeli, mnohem lepší je ten Stérimar.
mišpulníkový sirup, miminku jen maličko.
@therezz Pokud používáte sirupy s alkoholem tak je nesmíte používat déle jak 5 dní (popř. jak je uvedeno na obale), účinek je pak zcela opačný. Dítě se začne víc zahleňovat a cesta ven je zdlouhavá.
Toto samé jsem řešila s dětmi já. Při kašlání jsem dávala sirupy s alkoholem (což je skoro každý), nedodržela jsem striktně dny a malým bylo hůř a vracelo se to. Svěřila jsem se homeopatce. Ta doporučila sirup Drosetux (je čistě homeopatický). Stodal-je částečně homeopatický a částečně s alkoholem. Při kašlání jsem začala dávat Drosetux a i když je na suchý a dráždivý kašel, dávala jsem ho i když odkašlával. A světe div se. Přešlo to. Když onemocní a začnou kašlat tak to teď trvá jen pár dní a je konec. Navíc se jim to nevrací jako předtím. Zkuste a uvidíte. Já jsem nad míru spokojená 🙂 Protože je maličká, zeptala bych se jestli ho může. Ale jelikož je čistě přírodní, nemělo by to vadit.
Nekojim, bohuzel jsme na um....kdyz mame sirupek dodrzujeme dny 🙂 dekuji za rady urcite se poradim s dr az se to znovu vrati a zkusime 🙂
@therezz Můj syn se narodil a byl zahleněný, neustále chrčel, musela jsem koupit odsávačku na vysavač. Má dva roky a dodnes nevím proč. Měl i testy na alergii na mléko a to se neprokázalo. Ale myslím, že je to alergie, poslední dobou mu doktorka ke kapkám na kašel přidává Fenistil.At je Vaše miminko brzo zdravé.