Neteř má neštovice , může syn chytit neštovice přes jejího 10 letého bráchu ( synovce) který už neštovice měl ?
Tak já myslím, že TEORETICKÁ šance tam je - pokud by měl na rukách sekret z rozškrábaných neštovic, ale pokud normálně dodržuje hygienu a myje si ruce, mělo by to snad být ok...
hele, neštovice jdou chytit i z ničeho😂 nebo ať mi nekdo vysvětlí, kde jsem je vzala já, když jsem byla s chrchlajícíma dětma tak měsíc doma, a pak jsme jely na týden na hory, když už jim bylo líp. A na těch horách mne začlo všecko svědit a byly z toho neštovice. Jestli jsem je nechytla doma přes otevřený okno (v 5.patře), kde přes ulici má vchod a okna v přízemí dětská doktorka, tak teda fakt nevim... A děticky to chytli ukázkově asi 2 až 3 týdny po mě , hezky oba najednou🙂
@konidana hustý
@konidana to docela dobře zapadá do teorie o neexistenci virů. takovejch příběhů jsem slyšela už hodně, i co se týče toho slavnýho C19.
@normalnimatka jako jo, chodila jsem normalne nakupovat (rychly nakup v supermarketu) , tak treba v krame od nekoho, nebyla jsem v izolaci, ale stejne...
Ne. Synovec by musel od své sestry chytit pásový opar, což je možné, když už neštovice měl a pak nakazit tvého syna.