Mam dilema..poradi nekdo? Syn ma nestovice..vetsinou vsude pisou, ze do tri dnu od zacatku vysevu teploty ustupujou a vysev pomalu konci..u nas je dnes paty den a dve posledni noci byly nejhorsi...a to davame vsechno mozne..vim, ze se musi vydrzet..jde mi hlavne o to, ze jsme u babci na slovensku a mame to domu 700km...autem nastesti...dnes mame jet domu...na jednu stranu bych se hned sbalila a jela, protoze doma je doma a jsem z toho tady nervozni a myslim, ze i maly by to doma lip snasel...na druhou stranu nechci malyho extra jeste vic zatezovat dlouhou cestou (cca 8 hodin), kdyz se to zatim nelepsi..co myslite, ze bude lepsi reseni?
Nejela bych. My máme teď neštovice za sebou a ten 4, a 5, den bylo nejhůř, hlavně v noci. Takže už bude líp, neboj 🙂 Ale i tak bych nejela, bála bych se, že se bude v autosedačce potit a drbat a ty neštovice si rozškrábe.
dcerka má také momentálně neštovice, horečky neměla, ale celkem jí to svědí, koupila jsem na doporučení mastičku Psilo balsam a pomáhá jí to, taky jsme jí převáželi k otci, ale pouhých 20km, dlouhou cestu bych asi neriskovala, pokud můžete tak dva dny počkat, počkejte.. pokud ne, teple ho oblečte a co nejméně vystavujte riziku prochladnutí. ať je mu co nejdřív lépe