Neštovice a dlouhé cestování

vrabcak0007
3. led 2017

Mam dilema..poradi nekdo? Syn ma nestovice..vetsinou vsude pisou, ze do tri dnu od zacatku vysevu teploty ustupujou a vysev pomalu konci..u nas je dnes paty den a dve posledni noci byly nejhorsi...a to davame vsechno mozne..vim, ze se musi vydrzet..jde mi hlavne o to, ze jsme u babci na slovensku a mame to domu 700km...autem nastesti...dnes mame jet domu...na jednu stranu bych se hned sbalila a jela, protoze doma je doma a jsem z toho tady nervozni a myslim, ze i maly by to doma lip snasel...na druhou stranu nechci malyho extra jeste vic zatezovat dlouhou cestou (cca 8 hodin), kdyz se to zatim nelepsi..co myslite, ze bude lepsi reseni?

monickalea
3. led 2017

dcerka má také momentálně neštovice, horečky neměla, ale celkem jí to svědí, koupila jsem na doporučení mastičku Psilo balsam a pomáhá jí to, taky jsme jí převáželi k otci, ale pouhých 20km, dlouhou cestu bych asi neriskovala, pokud můžete tak dva dny počkat, počkejte.. pokud ne, teple ho oblečte a co nejméně vystavujte riziku prochladnutí. ať je mu co nejdřív lépe

lenka_o
4. led 2017

Nejela bych. My máme teď neštovice za sebou a ten 4, a 5, den bylo nejhůř, hlavně v noci. Takže už bude líp, neboj 🙂 Ale i tak bych nejela, bála bych se, že se bude v autosedačce potit a drbat a ty neštovice si rozškrábe.

zutinka
5. bře 2017

@lenka_o muzu se zeptat.Jaka je pravdebodobnost ze dcera dostane nestovice.v patek byla na hristi a bylo tam ditko,ktere ma odedneska nestovice.