Neštovice?

arcabela
15. zář 2022

Holky potřebovala bych poradit, malé se tohle objevilo na ruce... První den měla jen pupínek na víčku a vypadalo to jako ječné zrno, ale teď netuším...jsou to neštovice?

zuzita15
15. zář 2022

To se mi moc nezda, ani jedna dcera nemela takove cervene fleky kolem puchyrku. Prijde mi to spis jako sedma nemoc, ale tezko soudit z fotky

jaja01k
15. zář 2022

U nás neštovice vypadaly jinak.

kackabis
15. zář 2022

@arcabela spíš mi to přijde jako štípanec od štěnice 🙈 malý když měl neštovice tak měl jenom puchýřek, žádný velký červený flek jak je na fotce. Ale kámoška kterou poštípala štěnice měla něco podobného...

arcabela
autor
15. zář 2022

@kackabis No ona celý jeden den proležela a měla 38 teplotu, takže na štěnice to moc nevypadá, spíš ta 7.nemoc, chodí teď chvilku do školky takže si myslím že si to přinesla domů...

arcabela
autor
15. zář 2022

Ještě mě napadlo, letos měla asi pět klíšťat, poslední přesně před 4 týdny...

jjasmina
15. zář 2022

flek od klíštěte u nás vypadal jinak. zeptala bych se pro jistotu dr

nazka
15. zář 2022

@arcabela mně to teda jako neštovice přijdou. Takové nalite puchyrky. Uvidíš, jestli se objeví ještě další.. Případně ta 7.nemoc. Ruce, noha ústa. To jsou taky takové vodnaté. Neštovice se většinou vylivaji zeshora dolů.

petramana
15. zář 2022

to je sedma nemoc 👍

janina228
15. zář 2022

@arcabela kde ještě jinde má ty puchýřky? A svědí ji to?

grelen
15. zář 2022

@arcabela Pokud to ma takhle jen na jednom miste jeste nad rukavem tak to podle me klidne muze byt i jen od komara. Dcera zrovna pred tydnem mela jeden radnej stipanec a taky tam mela takovej hnisavej bolak.

arcabela
autor
15. zář 2022

@grelen Tak po konzultaci s doktorem, to vypadá na nějakého komára, asi pěkně agresivního 😅. Spojilo se jí to zrovna s nemocí, tak jsem si nebyla jistá 😉. Děkuji moc za všechny odpovědi 👍

arcabela
autor
15. zář 2022

@janina228 Právě že jen ten jeden na víčku a pak tyhle tři na ruce zatím.Jinak nikde nic...

werik153
15. zář 2022

Za mě je to alergická reakce na bodnutí od nějakého hmyzu.

janina228
15. zář 2022

@arcabela jestli ji to svědí, tak bych dala fenistil kapky..