Neštovice?

petramarkova
2. črc 2022

Dobry den, předpokládám, ze toto jsou neštovice, ze?

lilian2111
2. črc 2022

Vypadá to. Pokud budou přibývat, je to jasný

petramarkova
autor
2. črc 2022

@lilian2111 pravé nepribyvaji, jen se vybavují… Původně jsme mysleli, ze to je od komárů, měli jich v pokoji asi 5, ale starší bracha už nic nemá a dcera má toto, v noci 38 teplota. Jsou od pátku u babičky, já jsem v termínu porodu , takže super situace… 😞😞

niki1107
2. črc 2022

Jsem na tom podobně a taky nevím, zda to jsou neštovice...dcera má tohle od st/ct, zůstává to beze změny, tak nevím...v kontaktu před 16 dny byla 🙄. U vás to na ty neštovice aji vypadá, jestli to jsou puchyrky, u nás to jsou pupínky jak akné

lilian2111
2. črc 2022

@petramarkova Ahaa no vzhledem k tý teplotě bych řekla že to jsou 🙈 ale takhle z fotky fakt těžko říct na jistotu 😬
@niki1107 Tohle nevypadá na neštovice 🙂

niki1107
2. črc 2022

@lilian2111 Děkuju za názor, já si taky myslím, že ne, ale spousta lidí mi říká, že se ještě může osypat - respektive že se můžou udělat puchyrky, i když je takto už 3 dny, že někomu to trvá dýl

petramarkova
autor
2. črc 2022

@niki1107 Taky bych nevěděla.. Syn měl kdysi hned několik jasných pupinku a ještě to řádilo ve školce, teď jsem trochu zmatená. Hlavně mám termín porodu, tak jsou děti id včerejška u babičky a vidím jen fotky a v podstatě tam musí zůstat dokud nebude bezinfekcni

niki1107
2. črc 2022

@petramarkova
@lilian2111 Holky, tak tohle neštovice asi jsou, už se podlívají. A s tebou @petramarkova soucítím a přeju, aby to bylo brzy za vámi a mohli jste být všichni spolu a užívat miminka 🙏❤

petramarkova
autor
2. črc 2022

@niki1107 Jo, taky bych řekla, ze to bude ono. Dcerce zatím nepribývaji, ale má chudák teplotu, až 39, tak to jsou nejspíš taky neštovice… Tak přeji klidný průběh !

niki1107
2. črc 2022

@petramarkova To je mi líto, ale vím, že bývají součástí, tak snad vás nebudou trápit dlouho..Už ať je to za námi, ale u nás to bude nejspíš na konci července, předpokládám, že roční dcerku to čeká též...No..musíme myslet pozitivně 🍀

lilian2111
2. črc 2022

@niki1107 tak to iz je jiná 😁 to fakt budou.

petramarkova
autor
6. črc 2022

@niki1107 tak jen pro info - u nás nakonec 7.nemoc, v neděli v noci se osypala na nohách, rukách a u pusy..