Nemocnice Motol - hospitalizace dítěte

xoriska
7. srp 2015

V úterý jdu s dcerou na operaci na oční kliniku v Motole, máte někdo zkušenosti jak je to tam s ubytováním ? Zda budu moci mít s dcerou na pokoji a nebo budu muset jít domů ?
Snažím se tam již týden dovolat , buhužel bez úspěchu ...
Děkuji 🙂

hojda
7. srp 2015

Pokud to kapacita umožňuje, nebo pokud kojíš, tak budeš určitě s ní, jinak je tam ubytovna v areálu.

xoriska
autor
7. srp 2015

@hojda Kojená dcera není, tak budu doufat , že bude místo... Neumím si představit , že bych šla domů i když to mám 10 minut cesty...

glimmer
7. srp 2015

my byli v Motole, když bylo Vítkovi lehce přes rok (ještě jsem kojila) ... byla jsem s ním na pokoji, naprosto v pohodě.

teeerez
7. srp 2015

@xoriska byt tam muzes, akorat kdyz uz nekojis tak nemas narok i na postel pro tebe. Kamaradka tam takhle spala u dcery ve spacaku (podobny vek)

xoriska
autor
7. srp 2015

@teeerez Fakt ? Takže i když budou volné postele, tak nemůžu být s malou leda na zemi ? No možná zkusím ten nadstandart, protože si to fakt neumím představit odejít domů..

hojda
7. srp 2015

@xoriska Jestli ho tam mají, já se ptala a nebyl.

gilotek
7. srp 2015

Byli jsme po přeložení z JIp na dětském oddělení. Spát tam lze, jsou tam takové rozkládací "kostky". Klasická postel ne.

teeerez
7. srp 2015

@xoriska to zas nevim, mozna kdyz tam byla ona tak meli jinak plna, fakt nevim :(