Nemocnice Motol a spalničky

parosa
2. kvě 2018

Ahoj Vsem, chtela bych se zeptat, jestli nekdo nevite jak to ted vypada v Motolske nemocnici? Objevili se tam spalnicky. Nektere casti snad i uzavreli. Jedeme s dcerkou (2,8 roku) na kontrolu, tak mam trochu strach, pri tom jak to tam vypada, abychom si neco nedovezli. Dekuju za odpoved. Parosa

nagetka
3. kvě 2018

@parosa Ahoj momentálně v Motole ležím s dcerou. Nemusíš se bát i když já se taky bála. Je uzavřen jen kousek nemocnice. Jsem tu týden a zatím jsem neslyšela že by je tu chytil někdo další, mají to tu pod kontrolou.

glimmer
3. kvě 2018

myslím, že je nebo byl zavřený jen urgentní příjem ...

sarrita
3. kvě 2018

V Motole jsem byla na ORL s malým od 15. do 24. dubna, tedy v době kdy se tam spalničky objevily. Uzavřeli jen urgentní příjem, protože se nakazil jeden zaměstnanec a dalších cca 40 muselo do karantény. Jinak žádné omezení nebylo. A v neděli tam jedeme normálně na kontrolu. 😉

mku
3. kvě 2018

Taky bych se nebala... obzvlast pri ambulantnim vysetreni... nas to ceka za tyden a spalnicky neresim... naopak jeste se pujdeme podivat na sestricky “naseho” oddeleni 🙂 (lezeli jsme tam celkem petkrat)

parosa
autor
4. kvě 2018

Dekuju moc za odpoved. My jdeme pristi patek, tak snad to bude v pohode. Budu prece jen klidnejsi.

pjtjv88
10. kvě 2018

My byli včera,tedy na diabetologii poté jsme procházeli do dospělé části do lékárny a nikde jsem neviděla ani zmínku o tom ze by bylo něco uzavřené... 🙂

novamamina
10. kvě 2018

@parosa proti spalničkama se očkuje po roce. Nemáš dítě očkované?

parosa
autor
16. kvě 2018

No jasne ze mame. Ale i tak se clovek zamysli. Ale presto diky