Nekončící horečky, průjmy, zvracení. Zažil někdo něco podobného?

goovana
12. srp 2022

Ahoj,
Nezažil někdo něco podobného ?
26.7 teploty přes 39 stupňů, zvraceni, vodovy prujem...
Crp 14, streptest negativni
Doktorky závěr střevní viróza
Toto trvalo do 29.7
Následovalo 7 dni klidu
V sobotu 6.8 opět horečky ke 40 stupňům , zvracení, vodovy prujem, totální dehydratace (15 hodin bez curani)
Kapacky,pobyt v nemocnici covid pozitivni potvrzen z testu
Do toho se mu ještě 4.8 udělali afty v pusince
Jediné co snedl byla presnidavka potvrzeny herpes viry
Ve středu 10.8 nás pustily pro celkové dobrý stav již od 9.8 byl bez Horecek a průjmu ,Cural, papal, pil
A od včera opet nástup horeček, vodovy prujem, zvracení
Furt polehava, spí, pláče , knoura
Ještě se musím zmínit, ze poprvé takovéto stavy měl ve třech týdnech( horečky, zvraceni, prujmy) potvrzeny noroviry
Po druhé hospitalizace ve třech měsících ( prujem, horečky, zvraceni, dehydratace) nezjištěno nic
No a po třetí teď (za týden bude mít rok)
Prosím poraďte už jsem z toho všeho fakt vyčerpana...

tahejhula
12. srp 2022

@goovana no a doktoři k tomu nic neřekli, neptala ses, zda to nechce nějaké další vyšetření? Případně nějaká opatření doma, ve stravování, atd. Nevím, nic moc mne nenapadá.

goovana
autor
12. srp 2022

@tahejhula samozřejmě ze jsme v izolaci
Má mít dietu jenže nic poradně není jediné co do nej dostanu je presnidavka a ještě trochu banánu
Dávám probiotika
A na horečky stridam nurofen panadol ibalgin paralen

tahejhula
12. srp 2022

@goovana nemyslím teď ale v dlouhodobém horizontu.

goovana
autor
12. srp 2022

@tahejhula to budeme řešit s lékařskou hned 16
15.8 mi konci izolace
Chce ho poslat na jaterní testy plus celiakii a nějaké další vyšetření

tahejhula
12. srp 2022

@goovana ano, to mi přijde zásadní, protože ta frekvence obtíží je vysoká. Snad tam najdete odpovědi.

goovana
autor
12. srp 2022

@tahejhula ano to já vím
Teď Do nej musím rvát už 14 dni nastridacku tolik léku na bolesti a horečky ze už se fakt bojím aby neměl ještě něco pak s ledvinami

tahejhula
12. srp 2022

@goovana někdy ty děti mají průjem že sirupů proti horečce. Ale tak tohle bude asi tím covidem, ne? Asi bych prostě kontakovala oddělení, kde jste leželi a poradila se s nimi, co dál. Jinak hlídat hydrataci, atd.

goovana
autor
12. srp 2022

@tahejhula no prave hydratace
tím ze už byl dvakrát dehydratovany tak se toho bojím jak čert krize
Nevím co jiného na teploty a bolest když dam čípek je z nej hned venku Pac má prujem dam mu sirup s zvraci
Já tam volala včera když začal zvracet plus ty vysoké horečky a mě řeklo ať se jedeme ukázat na dětskou pohotovost tak jsme byli a nic nového jsme se nedozvedeli
Dostal čípek proto zvraceni a to bylo vše crp bylo 1.3

zmrzlinka
12. srp 2022

Chtělo by to dítě kompletně vyšetřit.Detskou gastroenterologii pediatr nenavrhoval?

mimco
12. srp 2022

@goovana stejný průběh - byl to covid

goovana
autor
12. srp 2022

@mimco tak To je jako masakr
Ale je zvláštní ze už ty prujmy a zvraceni s horeckama měl několikrát dvakrát na nic nepřišli jednou ty noroviry a teď covid

mimco
13. srp 2022

@goovana je fakt, že nás to postupně vzalo všechny, covid nás nenapadl… až u nejmladší dcery udělal pediatr test a měla ho tam😅
Ale mám pocit, že se motáme v kruhu, nechce se nás ta svině pustit😡