Nejspíš Helicobacter, ale ve stolici negativní. Měl někdo na gastru pak pozitivní?

viki2019
21. pro 2024

Ahoj holky je tu někdo kdo měl negativni test z laboratoře ve stolici na helicobacter a na gaatru pak zjistili pozitivní? Synovi delal pediatr test ze stolice na hp a vysel negativne .Trápí mě i syna asi 3 týdny travici problemy u mě na orl diagnistikovan reflux a syn nadměrné riha ted dva dny se k rihani přidalo zahleneni a knedlik v krku přijde mi to velká náhoda že bychom oba měli ve stejnou chvíli reflux ..syn k tomu má ještě aai 2 3 týdny ekzém na tváří a cervenaji mu licka i brada nikdy to nemival až teď a byva to prý taky občas priznak HP...na gastro jdeme až 6 ledna ..je něco co vám na rihani zabralo syn ma hylak beze změny spíš horší tím že je strašně zahleneny ...partner už taky asi týden zpět travici problemy taky riha častěji a občas prujmy

lv
21. pro 2024

Možná spíš nějaká střevní viroza, když ti procházíte přístupné všichni

1pomnenka
21. pro 2024

Máte zřejmě střevní nebo campylobacterii. Reflux vážně o syna nechytíš.

cherie24
21. pro 2024

Helicobacter je v podstatě normální baterie. Má jí v sobě drtivá většina lidí. Po přeléčení to na vás stejně za chvíli někdo prskne znovu. Sama o sobě bordel v těle nedělá. Zaměřila bych se případně na celkový stav těla. Mě kdysi způsobovala ve stresových situacích šílené křeče v žaludku. Opravdu jsem ležela 3/4 hodiny v křeči a brečela bolestí. Měla jsem to takto několik let. Po přeléčení byl sice klid, ale před pár lety mi to diagnostikovali znovu a můj nový lékař mi řekl, že antibiotika jsou jen dočasné řešení a nechce mi je dát. Měl pravdu.