Nedostatek železa. Máte zkušenost se sirupem co obsahuje železo?

karlicka22
21. led 2021

Dobrý den,
Můj 20 měsíční syn přestal jist, nechce jist nic je bledy má kruhy pod očima a je unavený . Před rokem mu zjistili nedostatek železa v krvi bral kapky maltofer 4 měsíce a pomohlo to, následně testy ukázali ze má železo v normě. Bohužel ted má stejně příznaky jak před rokem a ja se ptám který sirup můžeme dávat se zelezem ? Všude je psáno od 3 let. K doktorovi na krevní testy jdeme až za týden a to mi přijde pozde vzhledem k tomu ze musí něco jist a všechno odmítá . Nemáte někdo prosím zkušenosti se sirupem co obsahuje železo ?
Dekuji za odpověď .

katka9184
21. led 2021

@karlicka22 Co zkusit melasu? Je to přírodní zdroj železa 😊

zmrzlinka
21. led 2021

Já doporučuji Multisanostol sirup.Synovi moc pomohl.A ten železo neobsahuje ,ale obsahuje vit.B a ten podporuje chuť k jídlu.Synovi žádný přírodní doplněk stravy nepomohl.Jedine Maltofer.

marketanova
22. led 2021

Také by mě zajímali nějaké vitamíny pro miminka a probiotika, znáte?

zmrzlinka
22. led 2021

@marketanova laktobacilky od Swiss jsou pro miminka a Multisanostol je až od 1 roku

monika3456
22. led 2021

@karlicka22 nejlepší je z Justu Narosan se železem, 100% pomůže.

priefi
22. led 2021

@karlicka22 my máme sirup od Finclubu, bere ho cca od necelých 3 let a spokojenost, pomáhá. Každopádně oni musí skoro na všem dát od 3 let, protože nebyly na to udělaný klinické testy. Mudra by Ti případně mohla poradit.

priefi
22. led 2021

@marketanova probiotika biogaia, vitamíny pro miminka nejsou, většina je od 3 let, nebo pár od roku, protože neproběhly klinické testy, jediné Vigantol (vit.D má klinické testy). Každopádně sirupy po poradě s lékařem můžeš i dříve. ale miminka nepotřebují vitamíny, mají jich dost v mm nebo um. Bacha na to.