Nedošlápne na celé chodidlo, stojí jen na špičce. Zkrácene šlachy-syn 14 měsíců.

mamadvou
15. dub 2020

Dobry den .... prosim s mladsim synem mam problem na pravou nozicku stoji krasne ...ale levou nozickou stoji jen na spicce ... je mu 14 mesicu... resim.to zhruba od 11 mesicu doktori nam porad rikali , ze se to samo spravi.. ale nasla jsem jsem si rehabilatacni centrum a pry uz jsme meli cvicit davno... do toho jsme meli nestovice tak se to se to jeste protahlo... tak ted cvicime asi 14 dni ..ale.otazka za jak dlouho jste prosim vypozorovali zmenu?? A da se zvladnou dat nozicku na
patu pouhym cvicenim?? A vy co jstestejstprojproblem chodi uz vasi deti normalne hezky ? moc dekuji 🍀

martt
15. dub 2020

@mamadvou Mému synovi je 8 let. Po špičkách mi chodí od mala. Cvičím s ním denně. Na upozornění jde na paty. Ale už to ma v sobě zakódováne. Takže to bude ještě běh na dlouhou trať. Zlepšení přišlo cca do měsíce po fyzioterapii. Ale my jsne absolvovali ještě kolečko neurologie a ortopedie. Jestli tam je vše v pořádku.

mamadvou
autor
15. dub 2020

@martt na ortopedii jsme byli a tam je vse v poradku... na neurologii jsme byli objednani ale vzhledem k situaci s koronavirem se navsteva zrusila... do toho ty nestovice mela jsem si zavolat az nam nestovvice skonci akorat se nemuzu dovolat ...

martt
15. dub 2020

@mamadvou Určitě tomu dejte čas. Ono to chvíli trvá. Nas syn když chce tak po patách zvládne chodit. A vaš je jeste malí, takže si myslím, že to zvládnete tím cvičením.😊