Mám syna 6 měsícu a 3 týdny,na kyčlích nám řekli že nemá ještě srostlá jádra,řekli nám že sním nemáme cvičit, když ale on je tak divoký a nejraději by se stavěl na nožky, a co chodítko, tam ho taky asi nemužu dávat, muže se stát že to nedoroste? mohou být nějaké komplikace? ☹
může to trvat i dýl, s dcerou jsme na další kontroly nechodili, se synem jsme byli snad dvakrát nebo 3x než to bylo dobré
Chodítko určitě ne, to je největší zlo na klouby.
choditko nedoporučuji . jinak mala taky nemala a uz je vse v naprostem pořádku 🙂
tak ted nevim jestli to napíšu dobře ale mě nedorostli kyčelní stříšky čili asi jádra nebo je to něco jiného nevím,jako malá jsem musela mít takový ty kšíry na nohy a stejně nepomohlo,problém jsem měla až v pubertě že jsem bolestí nevydržela stát na místě,při chuzi v pohodě ale jink všude sedět,pak to přešlo,ted se to sem tam ozve ale dobrý,uvidíme časem na stáří 🙂
Ne, nemůže. Buď v klidu. Dcera měla jadérka až nějak kolem 8. měsíce. Taky už jsem se bála, když jsem tam byla v 6 měs. a nic. Ptala jsem se doktora a říkal, že ještě nezažil, že by nedorostla. Že to klidně může trvat i do 12-14 měsíců.