Ahoj maminky,
v posledních dnech máme velký problém. Syn několik hodin nečůrá. Chodí už na nočník, přes den je bez plen, pleny má na poobědní a noční spánek. Pěkně chodil na nočník i volal a teď posledních pár dní úplně přestal volat, do nočníku se nevyčůrá a vyčůrá se pak až do plíny, když spí. Takže je schopen i 6 hodin nečůrat. Pravda je teď nemocný a vůbec nejí a pití do něj musím rvát, pije po malých douškách, ale i tak přeci není normální aby 6 hodin nešel na WC. Mám z toho nervy, bojím se, aby si nezadělal na nějaká zdravotní problém.
Stalo se Vám to také? Děkuji za reakce
@konidana Teď jak je nemocný, tak měl tu moc trošičku tmavě žlutou. Nějakého bloku si nejsem vědoma, že bych mu vytvořila, protože hezky si volal a pokaždé se vyčůral. Ale od minulého týdne, kdy začalo na něj něco lést a onemocněl, tak úplně skončil s nočníkem a končí to pak až v plíně. S tím pitím někdy vypije 2 láhve, která má 250 ml, někdy tu láhev pije celý den. Teď jak je nemocný, tak mu to pití cpu co chvíli, protože když už nejí, tak hlavně aby pil. V červenci mu budou 3
Tak pokud málo pije, tak nemá z čeho čůrat. A jestli je nemocný a potí se, tak to co vypije i vypotí.
Zkoušela bych pití např z půlek, to je malé množství a nemusí mu to být tak protivné jako flaška a větší množství pití
@niliho dvouletá dcera vydrží bez plenky celou noc a ráno nechce jít hned na záchod, ale ještě se chce předtím nasnídat, takže nejde na wc cca od 19:00-7:00. Poté chodí až po obědě kolem 12:00 a pak později odpoledne cca třeba kolem 17:00 🤷♀️. Pije hodně, ale prostě to tak má. 🙂 Jednou jsem se na to ptala doktorky a prý to není špatně, pokud samozřejmě normálně pije a jí.
@niliho dcera po odstavu málo pila a normálně čůrala jen 2x denně. Ráno a večer. Hlídala jsem to, a furt jí nabízela pití a cpala melounama a polívkama, ale prostě to takto měla. V noci byla bez plen v okamžiku, kdy jsem jí v noci odstavila (13m), přes den od 17.m. To že málo pije , jí tak nějak zůstalo. Víc pije jen ve vedru a při větší fyzické zátěži.