Nechuť k jídlu při horečce?

keyblaza
6. pro 2023

Dobrý den, ze včera na dnešek měl syn (za chvíli rok) horečku a je to poprvé, co ji takhle měl. Teplota 38,6. A dneska mi celý den nechce jist, jen chce kojit. Chci se tedy zeptat. Je to jen nechuť a nebo to může vyt i nějaká bolest v krku? Děkuji za odpovědi.

mishka87
6. pro 2023

@keyblaza Pokud by ho bolelo v krku, tak by ho to bolelo i při kojení. Bude to nejspíš k té teplotě. A nebo můžou lézt zuby. Já na teploty netrpím a když už mě trápí byť jen zvýšená teplota, tak taky moc hlad nemám. Při rýmě je mi taky spíše blbě od žaludku a tím pádem nemám chuť k jídlu. Hlavně, že pije.

keyblaza
autor
6. pro 2023

@mishka87 no zub mu sice roste další, ale horečku nikdy neměl.

cuuza
6. pro 2023

U nemoci i růstu zoubků je to časté, že většinu jídla nahradí kojení.

mishka87
6. pro 2023

@keyblaza U každého zubu to může být jinak. U kluka jsme o prvních zubech ani nevěděli. Ale později, když už uměl říct au a ukázat, kde ho to bolí, měl i zvýšenou teplotu. U stoliček i 38°C. To samé jako očkování. Nikdy mu nic nebylo, jen u poslední dávky Hexavakcíny měl zvýšenou teplotu a zarudlé místo. A to měl i nepovinná očkování. Od té doby taky žádná reakce na očkování.

konidana
6. pro 2023

@keyblaza dokud byly deti kojene(tzn.do 13. A 15.m) tak kdykoli pri nemoci nic krom kojeni nejedly.

keyblaza
autor
6. pro 2023

@mishka87 prave nám vyrostli prvně stoličky bez horečky a tě mu roste přední zub nahoře. A po očkování jsme měli akorát horečku na meningokoka.

kristyn86
6. pro 2023

Ja u horecky taky nejim. Staci mi 38 a nedostanu do sebe nic. Deti mi delaji to same,jak mile malo jedi,poznam,ze na ne neco leze a po dobu nemoci mi moc jist nechteji. Dokud byly kojeny,tak se jen kojily.

jannym
6. pro 2023

U nemoci/horecky je to normalni, musi pit, presto vlak nejede ale nejist je vcelku bezne

zmrzlinka
7. pro 2023

Při nemoci je nechuť k jídlu normální.Muže mít nějakou virózu ,ale taky angínu.Koukni mu do krku jestli tam nemá čepy.

keyblaza
autor
12. led 2024

Ráda bych Vám chtěla poděkovat, nakonec to byla 6 nemoc. 🙂 Aspoň podle pana doktora, kterého jsme s tím otravovali na pohotovosti.