Dobrý den, kluk 6 měsíců byl nemocný, měl šestou nemoc. Od čtvrtka a do soboty měl horečky, pak přestali, ale začal mít vlhký kašel a rýmu. Nejedl při horečkách a nedostanu do nej nic ani teď. Už jsem zoufalá a nevim co s nim. Myslíte, že je ještě brzo ho nutit do jídla? Nechce mléko (je na UM), nechce příkrmy které předtím jedl, jediné co sní aspoň trošku je přesnídávka. Přijde mi, že chce jen to sladké, nebo fakt netuším proč nepapá. Dávám mu hodně napít fenykolového čaje, už co začal mít ty horečky.
@monca95s Ono s těmi hleny se špatně jí, dýchá. Zkusila bych mořskou vodu, vyčistit nosík co nejvíc, a pak nabídnout jídlo, než se to zase zaplní. Přesnídávky jsou fajn, naše dcera je taky v době nemoci preferuje. 🙂 Hlavně pít, snad se ten kašel a rýma brzy uvolní!
@eithelwing strikam mu nos vincentkou, a odsavam mu nos, ale ani tak mu to moc nejde ven, ma to asi az uplne v zadu.
@monca95s Věř že bude chtít. Ja jsem si s něčím podobným prošla u ročního syna. Když měl horečky a byl nemocný, tak mi jedl skoro víc jak týden jen presnidavky nic jinyho mi jist nechtěl. Tenkrát jsem to říkala doktorce, když jsme u ní byli a rikala ze kdyz to je v době nemoci a k tomu dostatečně pije, že to ničemu nevadí.
Holky ste tu jeste nektera?
@monca95s Nic si z toho nedělejte, některé dětičky to tak mají, moje dcerka na tom byla stejně akorát já Tedy kojila a dcera vůbec nejedla jen a jen kojila, ale dr nám řekla že to je nejdůležitější aby pila rozhodně nenutit do jídla 😏