Chci se zeptat,kdo nechal pichnout náušnice jehlou,nechali by jste píchnout znovu???
Jak se Vám hojilo?
děkuji
Mě píchali jehlou asi v 11 letech a úplně v pohodě. Dcera zatím náušnice nemá, dostane je, až si o ně řekne. Ale jestli píchnout nebo nastřelit nevím...
Nechavala jsem dceri pichnout ve 3 mesicich a bez problemu. Klidne bych sla znova.
já nechala dceři v 4 měsících klasicky píchnout a ted čekám druhou holčičku a taky nechám jehlou. Já naopak mám špatnou zkušenost s nastřelením, to mě hnisalo. takže každej at dělá co mu vyhovuje.
Dceri pichla doktorka nausnice ani ne pred tydnem na sestitydenni prohlidce. Kdyz mi ji pak v cekarne predavala, uz skoro spala, takze ji to snad tolik nebolelo, coz byla první uleva. Druha uleva prichazi s hojenim - hoji se to snad dobre, jen to chce pravidelne cistit lihem a nausnicky protacet...
Taky jsem nechala dcerce pichnout ouska jehlou, byly jsme na ORL a bylo to bez problemu. Nechala bych znovu.
Děkuji moc, asi se toho zbytečně bojím, starší má nastřelené a přešla jsem k jinému pediatrovi a p. dr. raději právě píchá , to nastřelování nedoporučuje. Kvuli akup.bodům a šetrnosti, hojení , ale z toho hojení mám právě strach...
Sama jsem měla píchlé v dětství a hnisalo mi to. Pak jsem si je nechala nastřelit a v pohodě. Dcera zatím nemá a nechám nastřelit. Píchnout NIKDY.
Ja mela jako dítě píchnute a několikrát to hnisalo, nechali mi to zarust v 15 mi to nastřelili a spokojenost, reakce na nausnice žádná, hojení úplně v pořádku a malé je necháme taky nastřelit, mam vybranou doktorku, která se zabývá akupunkturou a jehlou bych už do toho po zkušenostech nešla..
Nechala jsem píchnout dceři asi ve 4 měsících, dostali jsme na mazání bepanthen, a že kdyby to začalo hnisat nechat si od pediatričky předepsat nějakou mast. Zahojilo se jí to krásně, měla pár týdnů akorát ouška červená. Mazala jsem a přetáčela, bylo ji to nepříjemné prvních pár dní, ale neplakala 🙂
Ne, uz bych nechala nastrelit. Zbytecne trapeni pri nandavani nausnice do prave propichleho ucha, dlouho se hojilo a dirky ani nema uplne rovne.
Jako dítě jsem měla uši píchnuté několikrát, vždy mi hnisaly. Pak mi je už nenechali rodiče píchnout a v 15letech jsem si je nechala nastrelit a bez problému. Teď mi je 30 a dceři necháme nastrelit.