Naše tříletá ratolest jde za týden poprvé do školky. Doma máme ještě ročni slečnu a ikdyž je ještě kojena, každou rymičku vdy chytla. Neznæ
te někdo nějaké fakt hodně dobré vitaminky nebo homeopatika na lepši imunitu? Teď mám na mysli hlavně pro tu starší. 🙂
Školkou jsme teda zatím neprošli, ale na imunitu synovi docela pomohl Imunoglukan.
U nás pomohl na imunitu sirup Multi imun. Dcerka loni byla neustále nemocná. Po 3.antibiotikách jsem si řekla dost a šla do lékárny. Tam my to poradili. Je to z hlívy ústřičné. Začala jsem jí to dávat od ledna, prý stačí dva měsíce a v září jí začnu dávat další, také půjde do školky. A od toho ledna marodila jenom teď v červenci, měla 3dny virózu. Musím zaťukat - ťuk, ťuk, ťuk ale FUNGUJE TO 🙂 . A je to již od 1 roku.
Uz jsem take preventivně nasadila Multi imun...
Homeopatika třeba zkusit.ale je to na dyl.jinak nefunguje nic.záleží na tom,jak je vaše prvorozená odolná.my našeho nejstaršího porad něčím dopovali,zelenina a ovoce nu nedělá problém a stejně,období jaro-podzim odmarodime.druhorozeného máme "silnějšího",rychleji se oklepe.nejmenší téměř nemarodi.záleží fakt jen na jedinci,jak to da nebo nedá.ale dětské vitamíny=vyhozene peníze,jestli bude mít mala sklon spis k tomu chytit co se da
naše dr. tvrdí, že stačí nepřetápět a zbytečně nenavlékat, hodně pobytu venku, hodně spát, pestře jíst...no klasika...pokud něco doplňovat, tak vitamín C a D. syn byl loni ve školce první rok, říjen byl více méně skoro celý doma, ale jinak úplně v pohodě. nebyl nemocný víc než dřív. céčko ještě mám a déčko jsem právě objednala, abychom měli, jak začne být méně sluníčka. mladší dcerka ještě do školky nejde, jsou jí dva, ale nasadím jí to samé. uvidíme, jaký bude letos výsledek.
Já četla dobre recenze na imunoglukan, tak jsem pořídila ten. Jinak syn byl za od narození nemocný jen 1x, rýmu měl snad jen 2x, tak naivně doufám, že moc nemocný nebude 😀
@blahova_andrea jaké používáte Dcko prosím?
@dana3262 měli jsme capsle pro děti od Lysi (dceři vyhovovali, ale syn měl problém je polknout), ale teď jsem je nemohla sehnat, asi je přestali prodávat nebo nevím, tak jsem objednala cucací tabletky od Jamieson, ty se dají i pokousat a zapít, ty zvládnou oba dva. dostávají takto probiotika od swiss višňové. jinak swiss má taky i Déčko 😉
Vubec bych to dopredu neresila. Syn za cely prvni rok skolky zameskal tak tyden dohromad, vzdy byl doma jeden den, a to jen proto, ze se mi treba zdal unavenej... Nemocny nebyl pred skolkou ani prvni rok skolky. Odolal i dvema vlnam nestovic... Snad to bude tak i letos.. Dilezita je strava, otuzovani a psychicka pohoda.
Taky dávám vitamín D- EyeQ olej, je to rybí tuk. I když děti byly nemocné, kluk byl zdravý. Při začínající rýmě nebo kašli dávám Kaloba kapky, pokud se to chytne v začátcích, pomůže to. Ten EyeQ radím citrónový, vanilkový je cítit rybinou.
Já koupila multiimun sirup , tak uvidíme jestli pomůže. Malá za celou dobu nebyla nemocná, ale je to bez konzervantů, tak aspoň doplníme vitamíny i když jí i dost pestře, tak tohle neublíží,když je to i pro těhotné a kojící ženy. Teď měla jen kašel a na to jsem ji dávala domácí sirup z líp.květu
Dcera začala chodit do školky v září a ráno jí dávám lžičku Rakytníkové šťávy od Weledy. Je to sice dost kyselý, ale ona se na to vždycky těší a sama se připomíná. 🙂 Hlavní chřipkový období teda ještě nenastalo, ale pár dětí ve školce už soplilo dost, a k nám se nic nedoneslo. 🙂 A kdyby se něco blížilo, tak nasadíme navíc lipový nebo zázvorový čaj s medem a citronem a homeopatika.
My davame imunoglukany na posileni imunity i letos a to do skolky jeste nechodi a muzu s klidem doporucit..
Dcerka skoro celé období školky a školy nebyla nemocná.Dávám preventivně bylinkové sirupy přidávám do čaje a myslím, že skvěle nahradí med.Jsou super!!
@shelllby zkusila jsem snad vsechno stejne loni syn chodil tyden az dva do skolky dva tydny doma a tak porad dokola. ale treba nekdo zna nejaky zazrak ale pochybuju 😖