Doby vcer.Mam 5-ti letou dceku.Je to zhruba mesic.Co zniceho nic dcera zacala rihat.Nejprve to bylo obcas.Takze jsem si toho nejak nevsimala.Bohuzel se to zacalo stupnovat.A rihani se zacalo objevovat casteji.Vetsinou po jidle ci piti.Dvakrat se ji i vratilo trochu jidla do ust.V noci mi pripada ze casto a tezce polyka,ranno po probuzeni se obcas objevi chrapot,ktery po chvili vzdy zmizi a nekdy se objevi i pres den.Celkem me to zacalo desit a tak jsem hledala na netu a napadl me prave reflux.Nasemu mudrovi jsem to hlasila.Zatim to nijak neresil a pry vyckame.Uz jen z toho duvodu,ze dcera je momentalne nemocna a uziva atb.Rada bych se zeptala na vase nazory.Jestli mate nektera zkusenost s podobnymi problemy.Nebo se popripade poptala nekter z maminek u jejichz deticek byl reflx diagnostikovan v pozdejsim veku a jake byly pripadne symptomy.Dekuji predem za jakekoliv info.Ve stredu se chystam na orl ,tak uvidimea
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli vaší dceři byl diagnostikován reflux. Mám také pětiletou dceru, před měsícem byla na PH metrii a byl jí diagnostikován reflux, má stejné příznaky jako vaše dcera, neustále říhá, hlavně po jídle. Snažím se dodržovat dietu, vynechat potraviny, které to způsobují, ale přesto zatím neúspěšně. Tři týdny bere na lačno omeprazol, ale problémy přetrvávají. Na kontrolu jdeme za tři měsíce. Pomohlo vám něco?