Dobrý den, syn (17mesicu) ma uz treti den teploty na 38. Nachlazeni to nebude, nema a ni rymu ani kašel, spis bych to pripisovala zubum. Porad si saha do pusinky, nechce jíst, kdyz uz neco sní a da to na tu stranu v pusince hned zacne plakat.
Chci se zeptat jestli pri takové teplote s nim muzu jit ven. Nerada bych mu tim ublizila. Děkuji
Já teda bych s tak vysokou teplotou ven nešla, za prvé nevíš stoprocentně, jestli je to k zubům a za druhé horečky jsou horečky, at už k zubům, nebo k něčemu jinému a venku není zas tak přívětivé počasí, myslím, že by stejně byl z toho unavený. 😉
já bych s teplotou nešla
kolikrát si děti venku v kočárku odpočinou mnohem víc, než doma..stejně ho těžko v tomhle věku udržíte v klidu doma...;)
Do kočárku, aby se vyspal, tak ano, ale aby běhal, nebo vůbec šel pěšky, tak to ne. Tak bych to udělala já..
Dítě s teplotou nemá venku co dělat!
S teplotou nechodíme a jak píšou nabalit do fusaku...tak by se mohl chudák ještě přehřát a bylo by mu daleko hůř. Vymyslete zábavu na doma a ven až bude fit.
S teplotou 38 a vice ven urcite ne. Nam nase dr. dovolila chodit ven az kdyz jsou deti bez teploty 2 dny.
Taky bych nešla s horečkou ven🙂
Z teplotou urcite ne mohlo by se mu pritizit
Muže ditě ven kdiš ma rimu a trochu kašle a nema teploty je ji 12 měsic
@odula to jo,ale možná tak s teplotou kolem 37 ,ale neeee když má horečku kolem 38 !!!
@hajprrr jasne ze jo, bude ji venku i lépe.. pokud nejsou teploty muze se vzdycky..
@leniczka23 Nooo právě pokud nejsou teploty,ale tady se píše o tom,že ty teploty jsou 😖
@tehulka1167 ale vy odpovídáte na dotaz z prosince.. ja odpovídám pani ktera se ptala dnes a ta píše ze teplotu nemají..
pokud jsou to fakt ty zuby, tak na krátkou vycházku ano, třeba se na vzduchu prospí