Ahojte, chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost. Syn 2r měl minulý víkend 3fny horecky, Max 39. Sirup horecky srazel, jiné problémy nebyli, jen větší unava a objevila se mu mramorova kuze, na rukách I nohách. Myslela jsem, že je to.tou horeckou, taky se mi to stalo ,tak jsem to nechala tak a po horeckach z rukou vše zmizelo, ale všimla jsem.si včera, že na nohách mu to zůstalo, sice je to slabé, nijak výrazne, ale má kůži stále mramorovou. Jinak je syn v pohodě, sice trochu pokuckava, ale uz litá jako čert. Na internetu někde píšou že je to normální někde že ne.. jdeme příští týden k lékaři, ale chtěla jsem se možná i trochu uklidnit, proto píšu. Děkuji za zkušenosti
@martik169 dcera měla chřipku a po odeznění horeček měla mramorovou kůži ještě 10 dní. Nejhorší to bylo ve sprše, tam měla úplné mramorové mapy na celých nohách, hlavně stehnech a ještě u toho husí hrubou kůži. Taky jsem se zdesila co to má. Jenže byl víkend a na pohotovost to nebylo. Pak to už neměla, takže k dr jsme nešli.
Můj syn měl též mramorovou kůži, poté 3 dny teplota, ale max 38,3
Nic víc k tomu. Tak to mě zajímá, co Vám zde maminky napíši, já nezjistila čím to bylo.