Mramorová kůže. Máte zkušenost?

martik169
7. led 2023

Ahojte, chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost. Syn 2r měl minulý víkend 3fny horecky, Max 39. Sirup horecky srazel, jiné problémy nebyli, jen větší unava a objevila se mu mramorova kuze, na rukách I nohách. Myslela jsem, že je to.tou horeckou, taky se mi to stalo ,tak jsem to nechala tak a po horeckach z rukou vše zmizelo, ale všimla jsem.si včera, že na nohách mu to zůstalo, sice je to slabé, nijak výrazne, ale má kůži stále mramorovou. Jinak je syn v pohodě, sice trochu pokuckava, ale uz litá jako čert. Na internetu někde píšou že je to normální někde že ne.. jdeme příští týden k lékaři, ale chtěla jsem se možná i trochu uklidnit, proto píšu. Děkuji za zkušenosti

malinkata
7. led 2023

Můj syn měl též mramorovou kůži, poté 3 dny teplota, ale max 38,3
Nic víc k tomu. Tak to mě zajímá, co Vám zde maminky napíši, já nezjistila čím to bylo.

martik169
autor
7. led 2023

@malinkata a po jaké době mu zmizela? Kdyby synovi zmizela s horeckou, neřešila bych to, ale stále ji trochu má, proto se bojim😔

palja
7. led 2023

@martik169 dcera měla chřipku a po odeznění horeček měla mramorovou kůži ještě 10 dní. Nejhorší to bylo ve sprše, tam měla úplné mramorové mapy na celých nohách, hlavně stehnech a ještě u toho husí hrubou kůži. Taky jsem se zdesila co to má. Jenže byl víkend a na pohotovost to nebylo. Pak to už neměla, takže k dr jsme nešli.