Mozoly na chodidlech. Čím promazávat?

1leny
16. čer 2022

Ahoj,
jdu pro radu. Dcera (2,5 let) si dneska stěžovala, že ji bolí nožky. Tak jsem koukala a má na chodidlech vpředu pořádné mozoly. Ztvrdlou kůži už tam má déle, ale nikdy si nestěžovala a za posledních pár dní mi přijde, že se to nějak zhoršilo.. Chodíme na fyzio kvůli vbočeným kotníkům a kolenům, tak že předpokládám, že to může souviset:(
Otázka ale spíš zní, co na to teď, čím promazávat? nějakou vazelínou nebo je něco i účinnějšího, co můžu na malou namazat? Asi hloupý dotaz, ale sama na to netrpím, tak vůbec nevím:( 🙈
Děkuju!🙏

klokanka31
16. čer 2022

@1leny Nemá spíš blbé boty? Naše měla mozoly taky z bot a jak jsme je změnili, tak OK...

1leny
autor
16. čer 2022

@klokanka31 Popravdě už fakt nevím, boty máme zkouknuté, jak fyzio, tak paní z prodejny a měly by být ok. Spíš mi přijde, že prostě jak blbě chodí a vtáčí, tak jí to tam někde blbne. A do toho za poslední dny docela hodně couráme..

hezz17
16. čer 2022

Ja mam na noze presne v tomhle miste uplne to same. Tata to mel taky uplne stejne. Ztvrdla kuze uvnitr jakoby praskla. Esteticky nic moc. 99% casu bez problemu. Asi 3x se mi stalo ze to prasklo az do ziva a to pak nejde ani krok. Stahla ksem to obinadlem, sby se to vic nenapinalo a zhojilo se to behem par dni.