Ahojky, malá měla 2 dny teplotu do 39, poté se osypala, je možné, že je to ta šestá nemoc, nebo tak něco a za jak dlouho pupínky zmizí?
určitě to vypadá na šestou nemoc, osypání zmizne během dalších pár dní
@piskac hoj, urcite je pokud uz nema horecky. Nase mlada ji mela v cervnu. V patek vecer z niceho nic horecky, trvaly do pondeli poledne, zmizely lusknutim prstu. V utery se cela osypala a v patek uz jen par nepatrne viditelnych pupinku, v sobotu cisto. Nemazali jsme pupinky a nekoupali po dobu co je mela.
My jsme také měli dva dny teplotu, pak jeden den vyrážku a pak bylo už dobře...také jsem si myslela, že je to šestá nemoc, ale jistá si nejsem.
Syn měl jeden den horečku a strašně plakal, pak se osypal nejdříve po obličeji a postupně po celém těle, i měl pár pupínků po obličeji. Přidaly aftíky a pár boláčků v puse. Tak jsem šla k dr., že to bude asi šestá nemoc a dr. mi řekla, že je to akutní infekční vyrážka "hlava, ruce, nohy". Skvělý na to byl chladivý gel na neštovice a fenistil na noc a šalvějový gel do pusinky. Do týdne bylo po...
ano je to pravděpodobné, malej měl úplně stejný průběh. Zmizelo to samo během asi dvou tří dnů. Ničím jsem nemazala.