Dobrý den maminky, mám měsíčního chlapečka a v pusince a na jazyku má bílé flíčky a mléko to není, mléko odsávám a dokrmuji umělým. Vyvařuji dudlíky i savičky každý den večer. Nevíte co by mohlo na moučnivku pomoci? Máte s tím zkušenosti co vám pomohlo?
nam nic z lekarny nepomohlo, az par kapek citronove stavy ve vode a do toho namocit dudlik a dat miminku do pusy... do tydne to bylo pryc + poctive vyvarovat savicky po kazdem krmeni
Nám pomohly jen homeopatika, válčil s tím snad 2 měsíce, po homeo během pár dní měl klid
@lori1097 Syn na to trpěl.. Nejdříve dostal na předpis gel, který nezabral. Pak nám mudra řekla genciálku a ta zabrala za 3dny.. Když se mu vrátila, hned jsme mázli a bylo po problému. Jinak my vyvářeli jednou denně taky. Po tomto jsme koupili sterilizátor a po každém použití lahvičky, jsme vysterilizovali. A dudlík měníme večer za nový + přes den, když někde spadne a už se moučbivka nevrátila.
Nám zabral jedine Infectorsoor Mundgel. Je k dostání většinou z Německa apod. U nás se neprodává. Ale já sehnala nové balení na MarketPlace. Stačilo párkrát namazat a bylo to pryč. Syn to měl opravdu hodně, v celé puse, na rtech, jazyku. Dudlíky jsem vyházela a savicky taky, koupila jsem vše nové.
Moc děkuju za rady, zkusím koupit i nové savičky a dudlíky
nám takypomohla až citrónová voda, různé masičky a podobn ne. Plu sjá jsem držela 2 msíce přísnou kvasinkovou dietu. Odsáváte takže má i mléko od vás, Zaměřila bych se na jídleníček - vynechat hlavně cukry a mouku a zařadit více zelené zeleniny
@lori1097 Ahoj,to podle me nejspis moucnivka bude,s takhle malym miminkem bych sla k doktorovi. Dcera na to trpela, mely jsme to obe a predavali si to-ja na bradavkach. Prsa jsem mazala gencianou a hodne vetrala,rychle se to zlepsilo a u ni to potom zmizelo behem treba tri dnu.Ta genciana se udajne pouzivat u ditete(mazat do pusy) nema, ze je mozna karcinogenni. Ale nekdo predepisuje a neresi,tak nevim. Zname zabral nystatin,ale dal se sehnat jen na predpis a myslim ze v nemecku...ale to je ctyri roky zpatky,nevim jak ted.Zasla bych k doktorovi🙂