Zdravím, chtěla jsem se zeptat. Máte někdo aktuální recenze na ošetření zubů u malých dětí v Motole? Co jsem četla staré diskuze, tak je to teda mazec..prý se tam trhá a neopravuje. Je to teď už jinak? A přístup? Našla jsme i recenze na zubní pohotovost a tam jsou aktuální recenze, moc mě ale neuklidnili. Díky.
@keplici pokud je to na celkovou anestezii, doporucuji zminenou Senyum kliniku. Pokud ještě na zvážení, my dostali tip na kliniku v Dejvicích a byli jsme strašně spokojeni. Umí to tam s dětmi a mají možnosti analgosedace (rajský plyn, sirup). Ale i když měl syn 4 kazy, nakonec to zvládl i bez toho. Navíc tam nenecháte majlant (platí se jen za sedaci).
A ještě v senyum nás objednali za 14 dní, z Motola mi s termínem volali až po půl roce..
@fifinka2020 Muzu poprosit kontakt na ty Dejvice?
@fifinka2020 Senyum umí taky rajský plyn - s tím máme (bohužel) také zkušenost u malého dítěte do 2 let. Byli tam dva zubaři, dvě sestry a byli naprosto sehraní. Dítě to zvládalo, takže se daly na jedno sezení dva zuby.
@fifinka2020 můžu taky poprosit kontakt na ty Dejvice? A celkovou anestezii nedělají? Malému jsou teprve dva roky, tak nevěřím moc tomu, že by spolupracoval. Děkuji 🙂
@olga_ ahoj, je tvoje zkušenosti jsme zrovna včera pročítala ☺️ teď už ale ceny trošku navýšili..ale zase je to furt levnejsi, než dkyz jsem byla s malým v Hradci, tam jsem jen za konzultaci chtěla paní zubařka 2500Kc. Byla jako milá a profesionální..ale na její opravu bychom vážně neměli. A jaký to bylo po zákroku? Byli děti hodně mimo?
@keplici jasný, to je opravdu malinkej. Zkus tam zavolat a zeptat se, jsou opravdu moc milí.... jinak ještě na CA mi bylo v jedné fcbk skupince doporučeno Karlovo náměstí (Kateřinská, je to možné?), pry tam berou jen s doporučením od zubare, ale takhle malé děti berou, je to na pojistovnu a strašně přístup chválili, zkusila bych ještě to...
Jinak tady odkaz na ty Dejvice: "Kontakt - Esthesion." http://www.esthesiondental.cz/contact2/. Konzultace je za 700, ale pokud jdete jen na zákrok, můžete bez (my si to zaplatili, abysme se poradili, okoukli prostředí...).
Jinak na té Senyum Clinique by ten zákrok šel nad 10 000 ☹.
@olga_ ano, to nerozporuji, jen ta cena je tam vysoká, proto jsem nabídla alternativu, kde se tolik neplatí...
@mikiva je už tu uvedeny
Pridavam se - Motol a zuby nikdy vic. Dcera ma uzasneho zubare, chodila k nemu vylozene s nadsenim. Lec rozbolel ji zub a narychlo nebylo zbyti nez Motol.
Zazitek priserny, doktorka naprosto necitliva,v zasade serrvala me i dceru, ze jsme citlivky (ne, fakt nejsme! Ani jedna), zub vztekle, bez jakehokoli vysvetleni ci varovani vyrvala a s naprosto zelenym, rozklepanym ditetem nas odeslala domu. Cela navsteva trvala asi 5 minut (cekani pred ordinaci samozrejme nepocitam). Zub ven potreboval, osetreni bylo spravne, ale pristup byl strasny.
Jinak chodime do Canadian Medical ve Vokovicich, doktorl Pelc (omlouvam se, nevim jak je otitulovany 🙂 ). V zivote uz s detma nevkrocim jinam, po zazitku z Motola se dodneska dcera roztrese, kdyz se jde k zubari... Ale dobre, vi, ze ten nas ji mile pozdravi, nad kreslem pusti pohadku, vysvetli ji co se bude delat a proc to dela.....
Vsechno ma svoje pro a proti. Pokud mas dite bezproblemove, jakz takz spolupracujici je senyum ok. Jde to tam jak na bezicim pase :D V pripade komplikaci po anestezii treba musis vse resit sama, Motol to zajisti mnohem lepe, nestabilniho pacienta nepropusti nebo se muzes vratit. Ale ty objednaci lhuty jsou masakr. Mame zkusenosti s obojim, priste asi zase pro sichr Motol.
@fifinka2020 Karlovo náměstí..o tom slyším prvně a že už jsme se něco nahledala. Můžu se zeptat v jaké skupince si na to narazila? 😊 Nemůžu nikde moc dohledat info, tak se toho trošku bojím 😊
@keplici Po tom rajském to bylo úplně v pohodě, ke konci (dohlazování polomby) už dítě začalo brečet. V čekárně už byla naprosto v pohodě, ten rajský jde hodně rychle pryč. Při uspávání jsem byla, paní anestezioložka mě upozornila na to, že sebou dítě v určitém okamžiku trochu škubne a že je to naprosto normální, ať se neleknu. Po zákroku jsme byli u probouzení, byli trochu zmatení, plačtiví. Jedno dítě to vzalo líp, druhé nám poměrně histericky brečelo v čekárně, tak jsme chtěli vyčkat, až se uklidní, ale nakonec se ukázalo, že naopak pomohlo, když jsme vypadli ven. To byl najednou opravdu klid. V autě už se těšili na to, že povečeří zmrzlinu - to je prý dobré, aby se to dásno se šitím (vstřebatelným) rychle zatáhlo a má to smysl opravdu po tom zákroku, pak už je to vcelku jedno. Takže jsme tam na tu celkovou anestezii zvládli najednou dvojčata a vzpomínám na to jako na zákrok, který byl v rámci možností pohodový.
@keplici Se synem (5r) jsem byla v Motole cca před půl rokem na nástřihu uzdičky, aby mohl lépe mluvit. Po operaci a našem příchodu na pokoj, kdy ještě dospával, jsme ho viděli ležet se stříbrnou miskou pod tváří, kam mu odtékala z pusy krev. Po probuzení, jsme zjistili, že mu navíc vytrhli 6 zubů, o tom nás ale předem nikdo neinformoval!!! Byly zkažené to ano, ale ne do takové míry aby mu je museli vytrhnout. K zubařce chodíme pravidelně a ta sama žasla nad jejich drzostí. Dítě mělo 14 dní tekutou stravu ale přežilo to😃. Momentálně se s Motolem soudíme. Jinak s Motolem máme výborné zkušenosti! I naši nás brali s bráchou vždy do Motola. Má odpověď ti asi moc ale nepomohla.
@keplici Řešili jsme teda ještě těsně před dobou kovidovou a už po prvním telefonátu mě přešla chuť - pokyn zněl sednout si do čekárny na chodbě a čekat celé dopoledne se třemi dětmi, až na náš přijde za milion let řada. Objednací lhůty prý i s akutním zánětem tak za devět měsíců. Naše dětská zubařka říkala, že se jí z Motola vrátil dětský pacient a zírala na tu hrůzostrašně odvedenou práci jako opařená a brala si kontakt na soukromou kliniku, kde jsme nakonec nechali děti ošetřit a měli jsme termín do tří týdnů (Senyum clinic, jsou na fb).