Setkali jste se u dítěte s moluskami? Jak jste to řešili? Syn 14m má poseté bříško. Dr.rekla,že to budou Molusky (to jich měl pár větších na břiše a zádech). Teď má maličké, že nejdou ani propichnout a postupně usychaji. Ale má jich dost. Dr.rekla,že to máme mazat mastnym. Mám to řešit ještě jinak? Máte zkušenosti? Děkuji!
@amazonkajanik Covece ja taky nevedela co to je, dokud sem nezacala googlit...zkus jednu odskrabnout, jestli vyleze takova mala kulicka a po ni krev...
@finlay Aha, no a vis urcite ze to jsou molusky a ne nejaky exem? Ta moluska je takovy vylozene pupinek vystouply, nerada bych kecala...
Molusk. Jakmile je vyskrab a tekutina uvnitr se dostane navzdravounkuzi rozjizdi se to jeste vic. Koupit molusk
@finlay no rozhodně si myslím, že vypadne. Tváří se to jako uher s bílou tečkou uvnitř a má to občas kolem ritniho otvoru a pak podobné, ale droboucke na tváři. Jenže to jsem brala jako potnicky. Nu, asi navštívíme doktora dříve, než v říjnu na očkování ...
Dobry večer. Jdu si sem pro radu. Bohuzel mame molusky a docetla jsem se ze je jde znicit koupelí v tuzebniku, pak je mazu propolisovou masti a jeste tinkturou s propolisem, obcas nejake velke propichnu jehlou a vycistim Betadinou. Tento postup uz praktikuji 14dni ale molusky se delaji stale nové, postupne mizi a zase se objevuji. Tak z 12ti tecek to mame po celem tele, opravdu hruza. ☹️ Tak jsem z toho zoufala a nevim jestli ten nas postup k necemu je nebo mam zkouset neco jinyho. Co myslite? Mate nektera zkusenost s tim jak dlouho to trva se molusek zbavit timto způsobem, prosim? Jeste detem davam homeopatika a kapky s achinaceou a ted jsem nasadila imunoglukan syrup. Poprosim o nejake rady jestli nekdo ma. Sem s nimi. Dekuju moc.
@oplatka7
Také jsme s nimi dlouho bojovali, přibývali stále další a další. Sirup na imunitu jsme měli, mazali jsme krémem také přímo na molusky ...ale jedine opravdu co pomohlo nám, když syn usnul tak jsem je propichovala postupně jehlou a dezinfikovala ... a byl pokoj , uz jsou to dva roky a nevratili se 🙂
@finlay To je zvlastni rada, dle vlastni zkusenosti vim, ze pokud se neodskrabne ta kulicka vevnitr a nevydesinfikuje, tak to nezmizi a rychle se to potvora mnozi....Nejdriv sme sly na kozni, to byl mordor a pak uz sem kazdou dalsi odskrabla ostrym nehtem a zabralo to...