Mohly by to být molusky? Má to asi dva měsíce, nikam se to nerozšiřuje, je to bez tekutiny, nesvědí
@gruyerre dobře, dekuji. No teď jsem ten největší zkusila vymáčknout, a šel z toho bílej hnus, tak asi to bude ono :( sakra, a to chodíme na dětský plavání
@maxulekapcule Jo, jo, to vypadá na molusky. Bacha na to vymačkávání, je to infekční, může se to rozšířit dál. Pokud se dcera nechá, tak vymáčknout ok, ale pomažte to to Betadine mastí nebo dezinfekcí. Poradili nám to i na kožním a postupně jsme se jich zbavili. Ale byl to boj.
@astracreek no paráda, příští patek měl nastoupit do školky
@maxulekapcule To by nemělo vadit. Když nejsou podlité tekutinou.
@maxulekapcule zvládli jsme do týdne se jich zbavit, kombinace homeo+vlaštovičník bylinné kapky od Serafínu
@astracreek nejsou, ani si to neskrabe, takže myslím v pohodě. Fakt jich má jen pár, jestli dohromady 10 a jeden větší. Ostatní jsou úplně pidi. Takže myslím by nám ani doktorka na to nic nedala, beztak. Ale děkuji, já už se hrozila co je to echt hroznyho 🤣
@evculinda děkuji 🙂
@maxulekapcule když už to má dva měsíce, tak by mohly být. Já to teď u dcery taky řeším, předpokládám, že to molusky jsou, zkouším jí to mazat Betadine mastí a po 3 dnech s překvapením zjišťuji, ze se velký zmenšuje a malé mizí 😁. Tak kdybys chtěla zkoušet domácí léčbu, můžeš taky vyzkoušet.