Modřinky u miminka, co to může být?

evastistko
11. lis 2016

Ahoj mam syna 3mesice a udelali se mu asi pred dvema tydny modrinky na brisku,s lekarkou jsme usoudili ze to je z toho ze ho nekdo z nas spatne chytl,modrinky zmizeli ale po par dnech se objevili znovu i presto ze jsme davali specialni pozor aby jsme ho za brisko nechytli vubec a takhle potom jeste jednou.. Nevi nekdo co to muze byt?? Bojim se jit opet k lekarce aby me pripadne neobvinila z tyrani protoze ja bych na sveho synka nedala dopustit ale na druhou stranku nechci nic zanedbat.. Dekuju za odpovedi Evik

xmonikax73
11. lis 2016

@evastistko Ahoj, určitě zajdi znovu k lékaři, nic se nemá podceňovat a zvlášť u takového miminka. Obviňování se neboj, určitě bys nelítala po doktorech, kdyby jsi mu ubližovala. Takoví lidé se lékaři spíš vyhýbají. Přeji hodně zdravíčka. 🙂

evastistko
autor
11. lis 2016

Dekuji zrejme mi nic jineho nezbyde a snad to bude jen prkotina nejaka..

lady742
12. lis 2016

určitě zajděte k lékaři, nechci strašit, ale může se jednat o nějakou poruchu krvetvorby, dělá se mu to i jinde?

evastistko
autor
12. lis 2016

Ne jinde ne jen na brisku

cica002
12. lis 2016

Kamaradky dcerka mela to same pro skryte prodelane infekci jater. Urcite zajdi k mudr. Snad to nebude nic vazneho.

evastistko
autor
12. lis 2016

Urcite v pondeli zajdu sama jsem zvedava co to muze byt a dekuju za odpovedi

cica002
13. lis 2016

@evastistko Hlavne trvej na odberech krve,at neco neprojedete. Kamaradce se to pak tahlo jeste docela dlouho. Holcicka mela 6mes,tak to dost resili. Prelecili jatra a pak ji dopovali konskymi davkami vit C,aby se ji zpevnily cevni steny a modriny se prestaly delat. Pak napis,jak jsi dopadla. Drzim pesti.

evastistko
autor
13. lis 2016

Urcite dam vedet i kdyz moc jste mne neuklidnila abych pravdu rekla..

evastistko
autor
14. lis 2016

Tak jsem byla u doktorky a je to pry kapilarni hemangiom,poslala mne na kozni aby to potvrdili ale ti mne objednali az na 28.11.. Kapilarni hemangiom pry zmizi sam nekomu do pul roka nekomu do dvou let,to je ruzne,takze nic vaneho to neni nastesti 🙂

cica002
14. lis 2016

@evastistko Super, tak hlavně, že to není vážné.