Ahoj maminky prosim mam prosbu. Synovi 3mesice modraji nozicky pri svisle poloze nebo v poloze na tygrika. Nemohu ho nosit ani v satku. Byli jsme hospitalizováni ale na nic doktori neprisli,vysledky jsou vsechny v poradku. Prosim mate stim nektera zkusenost? Pokud ano preslo to samo a za jak dlouho ? Moc děkuji
@baja30 malému se takhle odkrvovaly nožičky, když je měl nahoře, při přebalování, nebo když se je naučil chytat nebo držel ve vzduchu.. Byl teda nedonošenec, tak nevím, jestli to s tím nějak souviselo, ale je v pohodě.. Čím byl starší, tím méně se to stávalo.. Vždy když jsem to chytla na nějaké fotce, tak se mě z rodiny všichni ptali, co má s nožičkami, jestli mu není zima a kdesi cosi, že to vypadalo, že je má až fialový.. Ale jemu stačila chvilička u přebalení, nebo když si s nimi sám hrál a hned se mu odkrvily.. Teď má 7m a už se mu to dloooouho nestalo, takže věřím, že to nic nebylo 😊
Ahoj. Moji male se to jako miminku obcas stavalo. Ze mela modre nozicky, spis jako az do fialova. Tedy parkrat jsem si toho vsimla. Myslim, ze kdyz jsem ji mela vodorovne. Taky byla bez ponozek, tak mozna z kombinace odkrveni a zima. Tak nejak jsem si to vysvetlila a s doktorkou to ani neresila. Zmizlo to samo, ted bude mit devet mesicu a je ok (klep klep).
Jeste dodam, ze se narodila cisarem v 38. tt a mela jen 2,66 kg.
@baja30 ahojky, nemám zkušenost přímo s tímto ale s něčím podobným. Roční holčička se při sezení zvrátí na záda, přičemž jí zmodrají prsty na rukách i nohou. Taky jí při hospitalizaci nic nenašli. Už je to 36 let a je to můj případ- jsem to já a jsem zdravá 😉 opravdu to nemusí vůbec nic znamenat a přejde to s věkem. Držím pěsti !!!