Maminky prosim o radu, na hlavicce se nam toho udelalo hodne. Mudr. Doporucila Ceumed cap gel jenze to akorat zvlhci a kdyz hlavicka uschne je to to same ani vycesat nejde. Poradte prosim jak se toho zbavit. Moc dekuji
Ja mazala olivovym olejem, vmasirovala jsem a po hodine vycesala tupirakem!!
@tripisek ja som olejovala a vycesala. Olej nanasam s vatovou tycinkou, tym to fajne premasirujes a ono sa to miestami aj odlupne,potom a hustym tupirovacim hrebenom vycesat, ale pozor, netlac moc, aby si nedoskriabala hlavicku. Zvysok vyzmyvat a podla potreby zopakovat o par dni. Ked som naniesla olej,zvykla som to par hodin nechat tak a az potom som cesala a zmyvala
@tripisek a este velmi chvalia od Babe sampon na mliecnu chrastu, neskusala som este
Nam mudr predepsal crusta lactae....je to moc mastny olej pripraveny v lekarne. Rekli mazat 2x denne ale priznam se,ze jak je to mastne,davam pouze hodku pred koupanim a vycesu kartackem pro deti.
Mně doktorka radila olivový olej a vyčesat hřebenem na vši z lékárny. Pomohlo to na 100%. Dcerka to měla opravdu hodně a žádný krém nezabral.
Vsem mockrat dekuji, olivovy olej vyzkousim
Dcera mi odpoledne usnula. Namazala jsem to olivovým olejem, zubním kartáčkem seškrabávala a vyčesávala hřebínkem. Trochu i nehtem jsem si pomáhala. Dcera to měla opravdu hodně pokryté a hrubou krustu. Budou ji už tři a dělá se ji to stále.
Po promazani (nam stacilo cokoli mastneho) ihned vycesavat. Umyvat hlavicku samponem Linola a opet vycesat. 😉