Ahoj maminky. Máme problém. Moje malinká měla od pátku horečky kolem 39.5 dávala sem Paralen a nurofenem a v pondělí už dobrý. Od pondělí začala vyrážka po celém těle. Máme šestou nemoc.. Říkala paní doktorka. Během horecky jsem dávala čaj od Sunarku je tam tedy i cukr...mála furt a furt pila a pila a ten problém že nechce mlíčko a to vůbec. Když ji ho dám k pusince tak řve vyloženě a čaj chce pít stále. Myslíte si že je problém v tom že mi odmítá mlíčko kvůli čaji? Nebo mám změnit mlíčko že ji nechutna. Už nevím jsem zoufalá. Jen mi prosím napište co si myslíte. Má hlad ale věčně ji nemůžu dávat jen příkrmy potřebuje mlíčko. Děkuji
Ahoj ano zkoušela. Vůbec nevím co mám dělat. Kaši nechce vůbec tu plive. A to mlíčko jsem zkoušela i z jiný savičky taky nic. Jinak jsem přemýšlela změnit značku.?....šílený s těma prckama. Jestli po ty nemoci nechce:(
@vojtiklulu a kolik má dcera? A jí příkrmy? A jaké dáváte mléko?
Ahoj. A kolik mesicu ma mala? Ja zazila s prckem neco podobneho. Od 3.mesice prestal chtit pit mleko, ani nebyl po nemoci, proste ho uz nechtel. To jsme jeste prikrmy davat nemohli takze to byla celkem patova situace. Vymenili jsme mlika,flasky vse mozne a nic nepomohlo. Museli jsme s nim chodit, nosit ho na rukach,zpivat pri kazdem krmeni. Cpat mu to proste. Bylo to hrozne. Nejradeji mleko pil dobrovolne v noci. Takze to nas zachranovalo. Pak nam pomohl az 4.mesic kdy zacal s prikrmy. Najeli jsme na ne rychle a mleko mel jen v noci. Ted ma uz 14mesicu a do te doby mleko nezacal mit rad. Proste jak byl mensi jsme to lepili tim mlekem v noci a ted si da uz jen flasku po ranu a hotovo, pres den by mleko do pusy nepustil. Nektere deti to tak proste maji, da se to zvladnout i tak 😉 Treba to ale nebude vas pripad a mala se k mleku zase vrati. Drzime palce! M.
Hlavně že pije! Moje dítě nechtělo v horečce pít vůbec a to byl teprv boj. Zkus podobnou chut toho čaje, ale jinou značku, něco co je bez cukru?
Ahojky no pije čaj i bez cukru i ten Sunarek.jinak redim čaj s mlikem. Když je v polospanku tak ji dám do pusinky flašku a pije naštěstí. Jinak horecky už nemáme. Moc děkuji holky!!!
Záleží kolik jí je. Já tohle "přeprala" u dcery asi v 8mi měsících a doktor mi pak řekl, že jsem ji měla poslechnout, že některé děti už docela brzo mlíko nechtějí a nepotřebují, nebo alespoň né tolik...
No bude mít konec 7 měsíce
@vojtiklulu tak to bych to uz vubec neresila... nahradila bych mliko kasi, jogurtem atd... mame to doma podobne... bude vsechno jen neeee mliko 🙂
Jo děkuji 😙mlíčko dávám dvakrát denně a jde to už se nervovát nebudu🙂
Ahoj, zkusila bych čaj s mlíčkem a postupně přidávat mlíčko. Případně čajík začít ředit kojeneckou vodou, aby nebyl tak sladký.