Chtěla jsem se zeptat, a ano vím že miminka teď nemusí nosit roušky. Ale ja mám strach, mám syna 15 měsíců, vždy když mu dám roušku začne šíleně brečet. Nemáte nějaké rady a tipy jak zvládnout?
Strach z čeho? Rouška nechrání toho, kdo jí nosí, ale lidi v jeho okolí!
ak mas strach z toho, ze syn moze byt chory a niekoho nasadi, tak s nim nechod von medzi ludi
@konidana tak já jsem samoživitelka, a musím chodít na nákup, a něco si vyřídit. Když ho zadekloju tak brečí ještě víc
Tak jedině zkusit sehnat hlídání....
do 2 let mit rousku nemudi viz.posledni opatreni vlady ČR
Co třeba nákrčník a vytáhnout nad nosánek a vzadu stáhnout např. sponkou?
Rouška ho neuchráni. Chrání lidí okolo. Děti do 2 let ji mít nemusí. Proč mu nehodíš přes kočár plenu?
Roušky chrání okolí pokud už to máš, ne před tím, že by to chytil. Hlavně takhle malé děti by mohli mít potíže s dýcháním přes tu roušku... na to bacha. Je dobře, že tu povinnost zrušili. Takže balidt do deky, překrýt kočárek plenou nebo zkusit dát přes kočár pláštěnku, ale myslím, že tam zas bude dost teplo...
Spousta lidi si myslí, že roušku má pro svoji ochranu...Tak tomu ale není. Jestli máš strach že to mimi chytne tak tomu rouška ale nezabrání..... miminko nech volně dýchat.
Plinu nebo nakrcnik
Dej mu na kocarek plastenku..😉
Děti do 2 let mít nemusí, přehodila bych max plenu nebo pláštěnku přes kočárek.
No, já bych dítěti roušku nedávala, pokud řve. Dcera má rok a nedám ji.
Za mě nejlepší řešení dát pláštěnku přes kočárek, tak jak píši ostatní
U nas zabrala kukla pod cepici
Dcera 19 měsíců,do krámu s ní nechodím,v kočáře nevydrží ani vterinu,od té doby,co chodí jsme ho nevythli z garáže...a při představě pláštěnky na me jdou mrakoty...v tom kočáře musí byt příšerně,treba v obchodě...nakupuje chlap,nebo já,kdyz malou hlídá...kdyz byl pres tyden pryc,udelala jsem si nakup na tyden...nevim jak bych řešila,kdybch prostě s malou do obchodu musela
Syn od 13 měsíců pojídal kamení na hřišti, v 18ti měsících mi olízal tyčku v tramvaji (opakovaně!! jsem ho od ní odtrhla a jen jsem se podívala stranou, zase byl na ní). Pokud ještě neběhá, tak za chvíli bude a pokud s ním už teď chodíš do obchodu, tak si zvykni, že vše otlapká a prsty pak olíže. Rouška-nerouška.
Zkus udělat něco jako kuklu
bud ho zadeklovat do kočáru , nebo chodit jen mimo lidi