Maminky, jsem zoufalá. Už nevím, kterému teploměru mám věřit. Syn se nám zdál před cca třemi dny teplejší. Naměřili jsme čelním teploměrem zvýšenou teplotu. Je mu 5 a je schopen podpažní digitální držet, dle mě ho drží dobře, spolupracuje. Ale třeba dneska mě ukazuje rozdíl digitální podpažní rozmezí 35,8-36,2 a čelní 36,8-37,3. Když ho změříme třeba po pár minutách tak jednou mám na čelním 37,3 a třeba za tři minuty 36,8. Je mu viditelně lépe. I ty teploty ce celkové snižují, ale nevím, čemu mám teda věřit. Když podpažní ukáže 36 a čelní 37,3. Nejvíce měl na čelním 39 a den po dni se to samozřejmě snižovalo, takže stav se lepší, ale ty teploměry mě vrtají hlavou...
@kemija Ja čelním ani digitálním teploměrům nevěřim, jako orientačně ok. Ale pak používám skleněný, který mi přijde nejvíce přesnější. I v nemocnici pokud mají nějaké pochyby o teplotě pouziji skleněný. Teda alespoň mne ho v pátek dávali, kdy jim jak čelní a digitální teploměr ukazoval jinou teplotu.
Díky za zkušenosti. Syn na teploty netrpí, minimálně a když, tak max jeden den. Teď je to třetí den a i když vypadá v pohodě, tím, že na to u něj nejsme zvyklí, jsem z toho trochu taková nervózní. Šíleně teda huhňa. Ale vzhledem k množství pylu, co všude je, to může být v jeho případě alergie. Nic nevysmrká. Tak snad mu to už večer nevystoupá. Zkusila jsem ho změřit skleněným, předpokládám, že to je lihový a měl 37,1. Takže snad to půjde už jen dolů.
@kemija Já teda těm čelnímn teplomerum nevěřím. Raději klasika do podpaží. Čelní mi naopak než u tebe ukazuje vždy míň, i když má syn třeba horečku. Takže leží někde v krabici. U mladšího dokud to jde, měřím v dupce, nejrychlejší. U pětiletého je jasné, že už to nejde.