Máte zkušenost s Ribomunylem?

alpakovo
16. bře 2017

Ahoj,je tu někde maminka,která má zkušenost s užíváním ribomunylu u svého dítěte? Tříletý syn ho dostal na posileni imunyti a rada bych věděla co od léčby očekávat. Děkuji

hojda
16. bře 2017

Malá ho dostala po zápalu plic, když stále kašlala, ale nic jsem nepozorovala. Pomohla až tradiční čínská medicína.

alpakovo
autor
16. bře 2017

@hojda nas trapila pouze casta nemocnost a to jeate pred nastupem do skolky ☹

hojda
16. bře 2017

@alpakovo Určitě vyzkoušej za to nic nedáš, nám bohužel nepomohl.

dzungala
Autor odpověď smazal
Zobraz
anniesfibis
16. bře 2017

@dzungala co konkrerne vam tedy pomohlo?

alpakovo
autor
16. bře 2017

@dzungala u nas je stale dokola nachlazeni a to od prozitych nestovic. Jediny dalsi faktor,ktery by to mohl ovlivnit byl muj nastup do prace. Jinak mne nic nenapada. Protikvasinkovou dietu neznam ☹ co je to prosim?

dzungala
Autor odpověď smazal
Zobraz
dzungala
Autor odpověď smazal
Zobraz
anniesfibis
16. bře 2017

@dzungala diky...mela jsem to podobne- stale antibiotika na anginy, porad nem8cna cca 7 let v kuse(kazdy mesic) mykoza dole...a pak jsem jednou vyuzivaka 2 velka baleni wobenzymu a zaxala pit jecmen a id te doby uz tak 7let zcela bez mykozy (obcas se o me asi pokousi, ale staci lehce potrit nejskou antimykitickou masti a ok..ale mandle mam obrovske, rozderaveje a s castymi cepy- ktere po vymackani zmizi stale..rozhodne zde vim, ze cukr je spoustec a to i treba piti ochucenych sirupu- se mi tam ty umeke srac-ky snad ihned nachytaji a hned mam bolesti a mandle plne hnisu ...jen zavislist na cukru he des :/...nedokazi prestat navzdy..porad se vracim a hresim). Zajima me jedno- proc tu kvasinku nelze vymytit, vzdyt prece systemova antimykotika existuji. Ale souhkasim se vsim. I trochu akne mam - rsp. malo, aje staje vzdy treba 1 bolavy nevybacknutelny vred takovy ten ,,velky pid kuzi, co boli a nejde vxmacknout,,...:/ ....prosim pokud to jde, napiste mi jeste do zoravy vic ohkedne diety. Dcera 15m zatim bez ekzemu, ake pokud by byl tu p. Zidkivou lze kontaktovat jak? A kde bydli?-to jste jeli za ni?

dzungala
Autor odpověď smazal
Zobraz
anniesfibis
16. bře 2017

@dzungala diky..kniha uz objednana- skida, ze dojde az v pondeli ;)) ...jinak vse nastuduji..ja uz toho tez precetla..s tou candidou mate pravdu, spory nelze porazit ;/ (mam vystudovanou biologii..ale takove prakticke detaily se neresi ve vyuce). Dobrou noc

dzungala
Autor odpověď smazal
Zobraz
soyevita
17. bře 2017

@alpakovo Já bych řekla,že nám pomohl.Ale bude to asi dost individuální.Zkusit můžete a uvidíte

betelgeuzz
17. bře 2017

Mladší dcera dostala kolem roku neštovice, současně s něma zánět ucha a angínu. pak se zánět ucha opakoval při každé rýmě, měla ho 4x po sobě. Kamarádka mi poradila, že zánět ucha bývá znakem skryté alergie na BKM, tak jsem nasadila dietu. od té doby sice měla rýmy, ale už nepřešly do zánětu ucha. Asi za měsíc, dva ještě dětská udělala testy a zjistila nějaké snížené hodnoty a nasadila ribomunyl. Dietu měla půl roku a od té doby nijak víc nemocná není. Jestli za to mohla dieta, nebo ribomunyl, těžko říct. Teď má 5 let a ani po nástupu do školky nebyla víc nemocná.

sara84
17. bře 2017

Ja ho mela nekolikrat a vzdy pomohl, synovi jsme ho dali letos poprve (ma 5,5) a super. Od zari byl nemocny 2x cca 3-4dny! Takze za nas vyborne

lenycka27
17. bře 2017

Dcera ho brala od září do února a byla mezi tím několikrát nemocná a z toho 3x antibiotika, takže u nás nepomohl asi vůbec bohužel.