Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s tímto sprejem u dětí? Děkuji moc.
bioparox je super ale malým dětem bych ho teda taky necpala... jednou sem si to ňák blbě stříkla do nosu a opravdu sem měla na krajíčku...
Ahojte, ja ho mam odskusany a velmi sa mi paci, ze je to len lokalne atb a netreba trapit imunitku sirkospektralnymi... prave pre deti moze byt super, ale zatial nemam tieto skusenosti...
nevím,jestli to má takové účinky,jaké propagují,já jsem ho koupila,chtěla jsem ho vyzkoušet a otestovat,ale málem jsem se z něho po....a,tak jsem ho vyhodila,dětem bych ho ani nedávala,když je tak hnusný.
Ja bioparox pouzivam, velmi mi pomaha, mne nevadi, a aspon nejem antibiotika, predsa je to len lokalne v tom bioparoxe. Moja mama sa ide pozvracat uz len z toho smradu, ked si ho ja striekam, ona nemoze. Ale neviem si predstavit dat ho ani starsej dcere, ta ma skoro 7 rokov.
Ahoj, já s ním mám taky zkušenost, měla jsem ho 2x,určitě funguje, ale přesně,je to teda dost hnusný 😝 U sebe to skousnu, ale neumím si představit, že bych to měla dát dítěti, nejen kvůli té hořké chuti, ale i kvůli tomu, že to musí dobře vdechnout. A otázka 2, přeci jen jsou to antibiotika, i když lokální, tak bych to určitě řešila s doktorkou 😉
ahoj,můj Kubík (20 měsíců) ho bral před týdnem,stříkali jsme dvakrát denně do nosánku a musim říct,že to docela snášel a pomohlo to
já ho používa v těhotenství,když jsem dostala rýmu a i nadále,když bolí v krku nebo je rýma 😉
aj ja som ho uzivala ked som bola tehotna,len som o tehotenstve este nevedela.....
Mně ho doporučila doktorka, když jsem měla angínu a kojila jsem, vůbec to nezabralo, byly to vyhozený peníze.
Ja ho používam vždy,keď mám problém a je suprový!!!! 😅 odporúčam!Ale krpcom úplne malým asi nie. 😕
tak ja som ho brala aj pocas tehotenstva a zabera lepsie ako poniektore antibiotika.bral ho aj synovec ked mal zapal nosnych dutin a odvtedy je zdravy a uz viac sa mu to nevratilo.pri bioparoxe som si dost tazko zvykala na tu kvetinkovu vonu aspon mne tak pripadala ale efekt bol dobry. 😉
bioparox tiez odporucama pouzivame ho aj my s manzelom a teraz sme ho dali malej 4r bola zahlienena stale soplila a kaslala nasadila som jej ho cez vikend a v pondelok som to povedala mojej lekarke a ta mi ho tiez odobrila ze nemusime zatazovat antibiotikami bioparox posobi lokalne a po tyzdni striekania do nosa mame od hlienov a kaslu pokoj. Som rada ze sme sa vyhli riadnym antibiotikam 😉
My ho mame stale v lekarnicke v pohotovosti.
Bioparox,
je super, nedostáva sa do krvného obehu. Posobí len lokálne. Je vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy.
neodporuca sa podavat dojciacim matkam, a detom do 30 mesiacov sa nesmie podavat (nebezpečenstvo krcoviteho stiahnutia hrtana)
a inac ja som ho pouzila raz ale mna z neho strasne dusi...
mojim kolegyniam v praci velmi zaberal ...aj im "chutil"...no mna napina navracanie, len co ho zacitim....v 8. mesiaci som bola strasne chora a vtedy som sa neskutocne prekonavala, aby som sa z neho..... ja ho osobne uznavam, i ked nemusim 😖
No bioparox som pri kojení používala normálne. Mne zaberal hlavne pri nádche. Ono je veľa liekov, ktoré nie sú testované na tehotných a dojčiacich ženách. Rovnaké odporúčania sú aj pri homeopatikách. Mne jednoducho lekárka vysvetlila, že nikto si nezoberie na svedomie testovať lieky a tehotných, dojčiacich ženách a deťoch.
Ahoj, dcera ho používala, ale to měla tak 8-9 let. DOkonce i já ho zkusila, pomáhá, ale je s prominutím "hnusný". Ono je důležité umět to do sebe vdechnout...tak jestli se ptáš, kvůli mladší dcerky, tak musíš sama posoudit,jestli by to už zvládla....