Máte dítě po plastice oušek - ušních boltců?

pajafra
8. lis 2014

Je tady nějaká maminka, která má dítě po plastice oušek?

mufffinis
9. lis 2014

@pajafra dítě tedy ještě ne, asi bude jednou potřeba, zdědila to bohužel po mě, ale já sama jsem po plastice uší, byla jsem v cca 6 letech. Jestli zvažujete, jsi do toho, já za to rodiče velebim ještě dnes.

pajafra
autor
9. lis 2014

@mufffinis Dcera (5 let) byla před 2 týdny. Bylo to na doporučení dokrorky z ORL, která je výborná. Zvažovala jsem to dlouho, zjišťovala informace, nakonec jsem do toho šla proti manželovi, který byl proti - o babičce ani nemluvě..... Dcera je dost citlivá - možná až přecitlivělá, jak se jí to hojí, asi ji to hodně svědí, špatně to snáší. Ale jsem ráda za pozitivní informaci - že nelitujete rozhodnutí rodičů🙂

mufffinis
10. lis 2014

@pajafra já si taky nemocnici pamatuji ,, blbě,, ale jen proto že hodně bolelo vyndavani stehů, což se už dnes předpokládám nedělá. A výsledky stojí za to, můžu mít vlasy krátký nebo dculiku, zžádný mindrák. JJá jsem rodičům vděčná, že to nechali udělat, bylo mi taky mezi 5-6 roky. Myslím že si to ani nebude pamatovat. A např. Moje sestřenice na plastice byla asi ve 20 ti, 14 dní nevychazela protožesi nnesměla mýt vlasy, stalo ji to skoro 20 tis... Nic moc. Lepší v tomhle věku. Držte se!

frantiska85
10. lis 2014

Já byla ve dvanácti a jsem moc ráda. Sluší mi to a žádný debil se mi neposmívá.