Mapky na těle. Co by to mohlo být?

monikaah
17. říj 2022

Zdravím, dnes ráno se moji dceři (v únoru 4 roky) objevili tyhle červené “mapky”. Má to po celém těle (záda, nohy trochu ruce a okolo pusy).
Zatím ji to nesvědí. Nevíte někdo co by to mohlo byt? Horečky nemá a v bližší době ani neměla. Má jen kašel. A ani jsem ji nedávala nic co by jindy neměla.

jjasmina
17. říj 2022

@monikaah zkuste fennistil kapky, může se jednat jen o kožní reakci, prášek, mýdlo, jídlo

xxx3d
17. říj 2022

takhle jak to máš nafocený to pošli vaší pediatře.
já bych trochu znejistěla, aby se nic nezanedbalo, mě třeba napadly zarděnky, ale nejsem pediatr a nechci strašit.
taky to může být neobvykle silná alergická reakce na něco, ale píšeš, že si nic neobvyklýho nedávala, takže, já bych to poslala dr. ať víš.

barumrallyebum
17. říj 2022

Ukazala bych fotky v lekarne nebo zasla k dr. Muze to byt nejaka detska viroza nebo alergie. Manzel mel neco podobneho a rekli mu toto.

jannym
18. říj 2022

Alergie nebo spala? Nam ted ve skolce na sverich vysi info o vyskytu spaly a vypada to jako cervene velke skvrny po tele

monikaah
autor
18. říj 2022

@jannym Byly jsme dnes u dr. a je to alergie 🙂

monikaah
autor
18. říj 2022

Děkuji všem za rady. Tak dcera má na něco alergii, dnes jsme byly u dr. 🙂

jannym
19. říj 2022

@monikaah tak to je ta lepsi zprava 🙂, ja jsem z tech vzkazu ve skolkce uz ricna, tam je to jak v supermarketu na kazdejch dverich nejaky vzkaz, deti na hristi vsechny dohromady, odpoledne spojeny tridy a ta nabidka: spala, zanet spojivek, roupy a nestovice, tak jsem zvedava co na nas vyjde tentokrat (nestovicemi si vylepsil velky prazdniny)