Mám jít podle vás se synem na pohotovost?

23. bře 2024

Caute, neviem, co mam robit, vcera syn (3r) asi sliapol vedla (cely den sa nezastavil, ved to poznate) , mal hole nohy doma, povedal iba cez obed, ze ho boli noha z nicoho nic, na vecer uz s lavou nohou spickoval, aj spadol. Dnes je to lepsie, ale stale spickuje s tou lavou a nevie sa na nu postavit. Akurat v pondelok hned rano mame fyzioterapeutku (chodim s nim raz do pol roka)....

Mam pockat ako sa to vyvinie, alebo mam s nim ist?

cherie24
23. bře 2024

Nemůže mít růstové bolesti? Naše měla růstové bolesti, vůbec nechtěla chodit, doma se plazila po zemi, že vůbec, ale vůbec nemůže chodit. Takhle to měla jeden a půl dne, pak už to podle mě dělala jen proto, že se jí líbilo, že jí ostatní nosí, protože odpoledne se šlo na dětský den a tam najednou už nic nebolelo a lítala jak fretka. 😃

reeeza
23. bře 2024

Vidíš že by ho to hodně bolelo? Pokud ano, šla bych na pohotovost. V opačném případě bych počkala..
Ať se pokusí bolest lokalizovat. Buď jde o šlachy, vázy nebo nemohl na něco stoupnout?

autor
23. bře 2024

@cherie24 aj to ma napadlo. Len on vcera ako sa postavil, hned na spickach s lavou nohou a hovoril, ze ho boli noha. Vecer uz to bolo horsie, uz bol aj placlivy. Dnes ale beha, skace, ma dobru naladu, aj spadol, ked sliapol nahle na lavu nohu, ale neplakal.

autor
23. bře 2024

@reeeza momentalne mi neplace, je to urcite lepsie, ako vcera vecer. Teraz ma dobru naladu, skace, beha, ale ked beha, tak spickuje tou lavou. Nevie stupit na paty, lebo hned si dava pravu nohu.

sorboni30
23. bře 2024

Počkala bych má fyzio na pondělí a mazala mu nožičku Slavitonem nebo krémy které doma máš na narazeniny pro děti

lv
23. bře 2024

Možná na něco šlápnul, taková kostka Lega pod pátou, kamínek udělá hodně. Na pohotovost určitě ne, ta slouží pro urgentní a neodkladný stavy

mia_von_prag
23. bře 2024

Na pohotovosť by som s tým nešla. Má tam ranu alebo modrinu? Od bolesti si skúšala Nurofen alebo Panadol?